Potriabujem pomoc s ian.cz

Reakce na články, náměty, kritika, oslavné ódy
Uživatelský avatar
MaG
Příspěvky: 11380
Registrován: 06. 04. 2002, 21:22
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

Potriabujem pomoc s ian.cz

#16

Příspěvek od MaG »

Obávám se že nemohu souhlasit se vším. Uznávám, že když něco funguje na 50% tak to není úplně ono asi jsem měl napsat 60% Mám občas takové počítače ve škole a neudělám nic, protože nejsou peníze a tvrdit o tom, že nefungují mi přijde tvrdé, když nefungují jen občas během roku.

Nestranný jsem, protože s praktikou mazání nesouhlasím a docela mně to vykolejilo natolik, že i když plánuji další článek / články obávám se, že je zatím na IAN dávat v této situaci nebudu, právě pro současný stav. Pokud se redakce rozroste o více schopných lidí, než tu dvojici, co tam teď zůstala, co bude ochotna se IAN opravdu věnovat, rád se také znovu zapojím.

Ačkoli jsem členem redakce, nemohu a ani bych nechtěl tam takový text umístit, protože je stejně nesmyslný jako diskuze zde a jako mazání komentářů tam.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
3J

Potriabujem pomoc s ian.cz

#17

Příspěvek od 3J »

LaBa napsal:
PS1: Netreba len nadavat na IAN, ze sa horsi, treba mu pomoct. Ked viete pisat o astronomii, tak poslite clanky a dvihnite uroven tohto servera. Nadavat vie kazdy. Je to ceska (a slovenska) narodna specialita. Pri pive kazdemu vykladat ze "kurva, keby som to robil ja, to by vyzeralo uplne inak!"

Navrhni to Eryn ::)
Uživatelský avatar
LaBa
Příspěvky: 1318
Registrován: 05. 11. 2007, 00:55
Bydliště: Praha 10
Věk: 50

Potriabujem pomoc s ian.cz

#18

Příspěvek od LaBa »

Zmaze, lebo je to offtopic :)
Toto je astronomicke forum a nie forum o tom, kto ma vacsi bager, vacsiu lopatku na pieskovisku atd.
Nas nezaujima, ze sa Kubala pohadal s Novakom, Kondziolka sa pohadal s neviem kym. Mi je to jedno. Ja tu napisem, ze Balint sa pohadal napr s Maskom (a co ma byt? napisal som pravdu?) Ked sa to stane, tak si to povieme pekne z oci do oci a nebudeme riesit hluposti cez fora....
A k IAN.CZ. Pan Kubala, ked si myslite, ze dokazete robit lepsie forum, prosim. Registracia CZ domeny nie je draha. urcite sa najde aj nejaky volny nazov. Podla NIC.CZ je volna domena www.astronomickeforum.cz, astronovinky.cz, astro-news.cz a urcite aj dalsie. Staci pustit nejaky
CMS system na vhodny server a ide sa na to! Staci pisat, a ked ste fakt dobri, dokazete na tom aj zarobit :)
Aby to nevyznelo ze rypem, skusam cosi o meteoroch rozbehat, je to v podstate take na polceste, uvidime :)... Zatial len platim peniaze (ziadne prachy som za to nevidel a asi ani neuvidim a nevadi mi to, toto sa robi pre radost, v CR/SR sa na astronomii zbohatnut neda.

A URCITE nebudem kydat na konkurencne servery... naco? Dopadnem ako pan Holubec, ktory svojou nezmyselnou kampanou na najroznejsich ludi v podstate nedosiahol nic (a podla mna sa mu musel znizit aj obrat aj zisk firmy). Predsa astro komunita je tu strasne mala, a ked nejaky clovek zacne ociernovat (ohovarat) a robit antikampan tak sa to obrati voci nemu..
A na tuto temu aj ja howgh!
Uživatelský avatar
Stratus
Příspěvky: 709
Registrován: 03. 02. 2007, 20:55
Věk: 71

Potriabujem pomoc s ian.cz

#19

Příspěvek od Stratus »

kubala napsal:

PS: vím, že to Gembec smaže.
;)Těch co rádi mažou je víc. Je to škoda, mazat by se měly pouze útoky cvoků.
Uživatelský avatar
LaBa
Příspěvky: 1318
Registrován: 05. 11. 2007, 00:55
Bydliště: Praha 10
Věk: 50

Potriabujem pomoc s ian.cz

#20

Příspěvek od LaBa »

Stratus napsal:
Těch co rádi mažou je víc. Je to škoda, mazat by se měly pouze útoky cvoků.Su nastavene pravidla hry pre toto forum. Pripomenut si mozes tu
http://www.astro-forum.cz/YaBBHelp/pravidla.htm
Bod 1: #
Preferován je jazyk spisovný, případně jazyk okořeněný trochou slangu. Vulgární příspěvky, případně příspěvky obsahující sprostá slova budou smazány. Stejně tak budou smazány i příspěvky nesouvisející s astronomií.

Kontrolna otazka. Kolko prispevkov v tomto vlakne suvisi s astronomiou? HM? Ja byt moderator, toto okamzite mazem (bez ohladu na to co si o tejto teme myslim)...
Znie to tvrdo, ale ked ktosi nesuhlasi s pravidlamo, mal by ist prec ....
Je to ako v pocitacoch. Nepaci sa mi licencna a cenova politika Microsoftu (a hlavne to ako ludom vymyvaju mozgy klamlivymi reklamami, tak som si (aj za cenu problemov) vybral uplne iny operacny system...
3J

Potriabujem pomoc s ian.cz

#21

Příspěvek od 3J »

diskuze o IAN má s astronomií společné tolik, jako astronomie s ian.
Tak trochu bulvární " zákulisí " lidi láká.
Také po 24 hodinách tohoto vlákna bylo shlédnuto 400×
Já se na to dívát tak, že pravidla neporušuje
(až na těch pár neslušných výrazů).
A koho nezajímá že redaktoři nejmenovaného ASTRONOMICKÉHO portálu se podepisují pod cizí články atd tak ať toto vlákno prostě nečte.

P.S.: Pokud toto vlákno bude smazáno pak to znamená jen jedno. Na těch paranoiach něco je.
Uživatelský avatar
LaBa
Příspěvky: 1318
Registrován: 05. 11. 2007, 00:55
Bydliště: Praha 10
Věk: 50

Potriabujem pomoc s ian.cz

#22

Příspěvek od LaBa »

To som nepovedal...
Uživatelský avatar
FunTomas
Příspěvky: 3908
Registrován: 21. 07. 2003, 13:20

Potriabujem pomoc s ian.cz

#23

Příspěvek od FunTomas »

LaBa napsal:
...Stejně tak budou smazány i příspěvky nesouvisející s astronomií.... Laci, toto je ale vlákno o Českých astronomických portáloch. Už len tam je slovo astronómia a preto sa to astronómie týka. Neriešia sa tu problémy zrodenia vesmíru, merania spektier a podobne. Tie príspevky patria práve sem. V tomto myslím neporušili nič z udávaných pravidiel a neobsahujú ani vulgárne slová. Neviem prečo by ich niekto mal mazať.


:)
mail to:fun2mas(at)gmail.com
shodam
Příspěvky: 485
Registrován: 30. 07. 2016, 19:59
Kontaktovat uživatele:

Potriabujem pomoc s ian.cz

#24

Příspěvek od shodam »

Další příspěvky v tomto tématu opakovaně porušovaly Pravidla chování uživatelů Astronomického fóra a byly proto vymazány.

Téma je uzamčeno.

Shodam
Odpovědět