Má atypické uživatelské rozhraní, které se dá skrývat a zobrazovat pouhým pohybem myši, dovede prakticky všechno, co CDC, k objektům umožňuje zapisovat poznámky, přepínač zobrazování informací mezi deep sky a hvězdami urychluje práci, protože není nutná přesná trefa s myší, umí zobrazit úžasně užitečný navigátor (minimapa s velkou plochou/hlavní podrobná mapa), zkrátka umí spoustu praktických věcí, které ostatní programy nezvládají a o kterých se ani nemůžu rozepisovat- ještě jsem si ani nešel vyprat prádlo.
Na druhé straně je to docela problematický program. Na mém notebooku, a to si myslím, že nemám žádnej šmejd, je zbytečně pomalej, často padá do věčných lovišť, jediný způsob, jak jsem se zbavil hnusných modrých kružnic nebyl ve změně jejich barvy v modrou (to si totiž po restartu nepamatuje :-[), ale kompletním smazáním pozorovacího plánu a co mě dohání k šílenství, že místo aby zobrazoval magnitudy hvězd, všude ukazuje jen "0,0".
Zkrátka se jedná o zajímavý praktický program a se znalostí jeho bugů, které musíme obejít, se pro mě stal druhým atlasem oblohy hned po CDC a proto si myslím, že si plným právem zaslouží zde založené nové téma.
Tak jen pište, pište, ať vám prsty neztuhnou.