LITICE NAD ORLICÍ 2008
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Vezmu tam Okna vesmíru dokořán. Je to 14 dílů na 2 DVD. Kvalita obrazu není nejskvělejší, ale jde tam spíše o obsah. Tak kdyby někdo chtěl...
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
LITICE NAD ORLICÍ 2008
eastman napsal: Vezmu tam Okna vesmíru dokořán. Je to 14 dílů na 2 DVD. Kvalita obrazu není nejskvělejší, ale jde tam spíše o obsah. Tak kdyby někdo chtěl...
Mas stara Okna vesmiru dokoran ci ta nova?

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
LITICE NAD ORLICÍ 2008
ladis napsal:
Je to těhle 16 dílů:
Šťastná planeta
Země v kruhu rodinném
Tajemství obrů
Slunce a jiné exoty
Větší než hvězdy
Sejdeme se v nekonečnu
Všechno je jinak
Z čeho je vesmír
Povstali jsme z prachu
Nejcennější smetí
Dostatečně šílený nápad
S tíží je to těžké
Hvězdy dělají hlouposti
Naše největší laboratoř
Post scriptum
Věčná elipsa
Je to těhle 16 dílů:
Šťastná planeta
Země v kruhu rodinném
Tajemství obrů
Slunce a jiné exoty
Větší než hvězdy
Sejdeme se v nekonečnu
Všechno je jinak
Z čeho je vesmír
Povstali jsme z prachu
Nejcennější smetí
Dostatečně šílený nápad
S tíží je to těžké
Hvězdy dělají hlouposti
Naše největší laboratoř
Post scriptum
Věčná elipsa
LITICE NAD ORLICÍ 2008
eastman napsal:
Je to těhle 16 dílů:
Šťastná planeta
Země v kruhu rodinném
Tajemství obrů
Slunce a jiné exoty
Větší než hvězdy
Sejdeme se v nekonečnu
Všechno je jinak
Z čeho je vesmír
Povstali jsme z prachu
Nejcennější smetí
Dostatečně šílený nápad
S tíží je to těžké
Hvězdy dělají hlouposti
Naše největší laboratoř
Post scriptum
Věčná elipsa
To jsem předělával pro 3J do divx a teď to má asi 2GB.
Beru to sebou taky...
Je to těhle 16 dílů:
Šťastná planeta
Země v kruhu rodinném
Tajemství obrů
Slunce a jiné exoty
Větší než hvězdy
Sejdeme se v nekonečnu
Všechno je jinak
Z čeho je vesmír
Povstali jsme z prachu
Nejcennější smetí
Dostatečně šílený nápad
S tíží je to těžké
Hvězdy dělají hlouposti
Naše největší laboratoř
Post scriptum
Věčná elipsa
Beru to sebou taky...
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Chef napsal:
Beru to sebou taky...
Jo jo, to je přesně ono, je to samozřejmě od 3J. Já to rozstříhal a udělal to do menu. Vezmu to taky a kdo bude chtít, nechť se rozhodne.
Beru to sebou taky...
Jo jo, to je přesně ono, je to samozřejmě od 3J. Já to rozstříhal a udělal to do menu. Vezmu to taky a kdo bude chtít, nechť se rozhodne.
LITICE NAD ORLICÍ 2008
eastman napsal:
Jo jo, to je přesně ono, je to samozřejmě od 3J. Já to rozstříhal a udělal to do menu. Vezmu to taky a kdo bude chtít, nechť se rozhodne.tak to je lepší rozstříhané a v menu:-) Na to jsem byl trohu línej... ;D
Jo jo, to je přesně ono, je to samozřejmě od 3J. Já to rozstříhal a udělal to do menu. Vezmu to taky a kdo bude chtít, nechť se rozhodne.tak to je lepší rozstříhané a v menu:-) Na to jsem byl trohu línej... ;D
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Jo ještě jsem zjistil, že nám tam bude strašit ;D
http://www.litice-nad-orlici.cz/povesti-a-legendy.php
http://www.litice-nad-orlici.cz/povesti-a-legendy.php
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Ahoj
!
Chci se přidat k akci Litice( +2 kamaradi). Dorazime ve ctvrtek kolem druhe, ale v patek musime zase odjet
. Spacaky a karimatky mame.
Chci se přidat k akci Litice( +2 kamaradi). Dorazime ve ctvrtek kolem druhe, ale v patek musime zase odjet
triedr SkyMaster 15 x 70, ta druhá půlka:)
-
3J
LITICE NAD ORLICÍ 2008
ladis napsal:
Mas stara Okna vesmiru dokoran ci ta nova?Je to ten původní seriál od prvního dílu co jsem před lety náhrával na VHS . Kvalita tomu odpovídá. Stáhl jsem to do MP4 ale to přehraje kromě mě málokdo a zájem byl veliký. Proto to kluci konvertují do jiných formátů.
Eastman je perfekcionalista, takže to udělal na kapitoly a s DVD menu. Budiž mu velká chvála.
Ty znáš nějaké nové provedení ? Nějak se nechytám - nová a stará . Od kterého dílu to počítáš?
Vím, že po letech nějaké dotáčeli, ale fakt nevím jestli je tam mám. Už je to docela dost let.
P.S. Letos Litice musím vypustit ze svého programu.
Myslel jsem že přijedu alespoň na víkend, ale zklátila mě choroba a ležím v posteli.
Mas stara Okna vesmiru dokoran ci ta nova?Je to ten původní seriál od prvního dílu co jsem před lety náhrával na VHS . Kvalita tomu odpovídá. Stáhl jsem to do MP4 ale to přehraje kromě mě málokdo a zájem byl veliký. Proto to kluci konvertují do jiných formátů.
Eastman je perfekcionalista, takže to udělal na kapitoly a s DVD menu. Budiž mu velká chvála.
Ty znáš nějaké nové provedení ? Nějak se nechytám - nová a stará . Od kterého dílu to počítáš?
Vím, že po letech nějaké dotáčeli, ale fakt nevím jestli je tam mám. Už je to docela dost let.
Myslel jsem že přijedu alespoň na víkend, ale zklátila mě choroba a ležím v posteli.
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Slavik napsal: Ahoj
!
. Spacaky a karimatky mame.
Výborně! Rádi vás uvidíme
Škoda, budeš nám chybět. :'( Přeji brzké uzdravení!
Výborně! Rádi vás uvidíme
Škoda, budeš nám chybět. :'( Přeji brzké uzdravení!
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Mam taky mensi problem. Zistil som, ze moja nabijacka ku Canonu EOS350D ostala u rodicov na Slovensku. Mam teda mensiu prosbu, moze niekto nabijacku zobrat a tam mi ju na dobu potrebnu na nabitie pozicat?. Ja mu za to mozem na jednu noc pozicat svoj teleobjektiv na fotenie Pripadne je mozna aj ina forma odmeny 
Napr aj
;D
A dakujem
Napr aj
;D
A dakujem
LITICE NAD ORLICÍ 2008
adalbert napsal: Jaké jsou možnosti noclehu?
Nejvic lidi bude spat na hrade na zemi, spacak a karimatka jsou nutne! Pro omezeny pocet lidi je tu mozno prespani v chate, ale to si musis domluvit s Bartajem.
Nejvic lidi bude spat na hrade na zemi, spacak a karimatka jsou nutne! Pro omezeny pocet lidi je tu mozno prespani v chate, ale to si musis domluvit s Bartajem.
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Cus,
já ti tam nabíječku na EOS 350D vezmu.
Přijedu však až v pátek během dne.
Budu se moci dostat v pátek až k hradu abych vyložil matroš nebo budu muset tahat EQ6 atd dole od hospody???
Slavek
Budu se moci dostat v pátek až k hradu abych vyložil matroš nebo budu muset tahat EQ6 atd dole od hospody???
Slavek
CELESTRON 10x50 ED GRANITE, UC 22" Obssession, TS-Optics 86SDQ
LITICE NAD ORLICÍ 2008
DDFifty napsal: Cus,
Super to vobec navadi, ja tiez pridem v piatok niekedy popoludni spolu s moonulkou a mpe autom z Brna teda nie mojim autom (aby tato veta tak nevyznela, ja ani vodicak nemam) ale autom mpe
Toz a potom sa dohodneme na forme odmeny DIK
Super to vobec navadi, ja tiez pridem v piatok niekedy popoludni spolu s moonulkou a mpe autom z Brna teda nie mojim autom (aby tato veta tak nevyznela, ja ani vodicak nemam) ale autom mpe
Toz a potom sa dohodneme na forme odmeny DIK