LITICE NAD ORLICÍ 2008
LITICE NAD ORLICÍ 2008
nikdy neříkej nikdy
vidíš snad že bych v té větě napsala slovo "nikdy"? Né že? Ale stejně ten názor neměním...
vidíš snad že bych v té větě napsala slovo "nikdy"? Né že? Ale stejně ten názor neměním...
LITICE NAD ORLICÍ 2008
- dvader chtěl určitě říci, že ten jeho starší by chtěl pozorovat s někým přiměřeného věku , nebo ne ??
LITICE NAD ORLICÍ 2008
...že by na astropárty nebylo co dělat ? ;)
a vrstevník je určitě příjemnější společnost než staří dědci 8)
a vrstevník je určitě příjemnější společnost než staří dědci 8)
LITICE NAD ORLICÍ 2008
moonulka napsal:
vidíš snad že bych v té větě napsala slovo "nikdy"? Né že? Ale stejně ten názor neměním...No dvader tam tuším bere nějakého jamesona .... ;D
vidíš snad že bych v té větě napsala slovo "nikdy"? Né že? Ale stejně ten názor neměním...No dvader tam tuším bere nějakého jamesona .... ;D
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Ahoj,
přemýšlím, že bych přijel také, nemám to tak daleko. Problém je, že nejsem mobilní a tak bych musel někoho splašit aby mě tam s tím svým nádobíčkem dovezl a poté odvezl. Při nejhorším bych se objevil alespoň bez něho, omrknout vaše kukátka
H.
přemýšlím, že bych přijel také, nemám to tak daleko. Problém je, že nejsem mobilní a tak bych musel někoho splašit aby mě tam s tím svým nádobíčkem dovezl a poté odvezl. Při nejhorším bych se objevil alespoň bez něho, omrknout vaše kukátka

H.
Web: http://www.space-walk.info
Technika: FSQ85ED, SW70/500,15×70, QHY9,QHY8L Color,QHY5,
QHY 2"m.FW, 2"L,R,G,B,C,Ha, HEQ5, budka, i7 16gb, SSD&NAS, Nexus S+G.Tab, Wacom 4 L
Cloud: DropBox
Technika: FSQ85ED, SW70/500,15×70, QHY9,QHY8L Color,QHY5,
QHY 2"m.FW, 2"L,R,G,B,C,Ha, HEQ5, budka, i7 16gb, SSD&NAS, Nexus S+G.Tab, Wacom 4 L
Cloud: DropBox
LITICE NAD ORLICÍ 2008
honza.ho napsal: Ahoj,
H.
Kdyby jsi dojel byl bych moc rád. Alespoň bych se s tebou seznámil. Já tam dojedu společně s kolegou mo v sobotu tj. 10.5. 2008 beru s sebou akorát (ještě) svého SkyWatcher 80ED budoucímu majiteli.
MartinV

H.
Kdyby jsi dojel byl bych moc rád. Alespoň bych se s tebou seznámil. Já tam dojedu společně s kolegou mo v sobotu tj. 10.5. 2008 beru s sebou akorát (ještě) svého SkyWatcher 80ED budoucímu majiteli.
MartinV
Osobní stránky: http://dslr-astrophotography.cz/
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
Poz. stanoviště: Kamenný vrch, Stránské, Norberčany, Morav
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
Poz. stanoviště: Kamenný vrch, Stránské, Norberčany, Morav
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Zdravím všechny Litičáky
,
velice rád přijedu na tuto akci. Přijel bych ve čtvrtek na večer. Takže snad se se mnou bude počítat.
. Jinak vezmu s sebou všechno vybavení, co kdyby bylo náhodou jasno. 
S pozdravem LuKo78

velice rád přijedu na tuto akci. Přijel bych ve čtvrtek na večer. Takže snad se se mnou bude počítat.

S pozdravem LuKo78
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Zdravím všechny, rád bych se v sobotu, spíš odpoledne, s dětmi objevil, ale coby outsider bych potřeboval víc informací...
Jak to "obvykle" probíhá? Kdy se rozhodne, že se pojede na vrch Zakletý? V kolik by se tam přibližně vyrazilo?
Dík, H.
Jak to "obvykle" probíhá? Kdy se rozhodne, že se pojede na vrch Zakletý? V kolik by se tam přibližně vyrazilo?
Dík, H.
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Take ja prijedu urcite. Prijedu v patek odpoledne. Techniku budu mit samozrejme sebou.
“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
LITICE NAD ORLICÍ 2008
hanz88 napsal: Zdravím všechny, rád bych se v sobotu, spíš odpoledne, s dětmi objevil, ale coby outsider bych potřeboval víc informací...
Dík, H.
Ahoj, myslim, ze neni problem prijet v sobotu odpoledne. Jinak v tu dobu bude probíhat pochod pres tri hrady, kterého se chteji nekteri ucastnici Litic zucastnit, takze nemusime byt vsichni na miste.
Co se tyka Zakleteho - vyjezd budem rozhodovat asi az v sobotu odpoledne podle pocasi. Vyrazelo by se tam vecer, ale jeste pred tim, nez bude tma, aby jsme se tam mohli nejak usporadat.
Dík, H.
Ahoj, myslim, ze neni problem prijet v sobotu odpoledne. Jinak v tu dobu bude probíhat pochod pres tri hrady, kterého se chteji nekteri ucastnici Litic zucastnit, takze nemusime byt vsichni na miste.
Co se tyka Zakleteho - vyjezd budem rozhodovat asi az v sobotu odpoledne podle pocasi. Vyrazelo by se tam vecer, ale jeste pred tim, nez bude tma, aby jsme se tam mohli nejak usporadat.
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Ahoj, rád bych oznámil, že u mně už to není 50 na 50. Vypadá to, že na 95 % nejedu Je mi líto..
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
LITICE NAD ORLICÍ 2008
Zdraviiim a drzim palce at se setkani vydari:) Litice jsou bezva a vrch Zaklety provrtany tunelem take:) Neco do sebe ma i pochod Pres Tri Hrady - svoji prvni 15km trasu sem sel poprve v zivote v prvni tride na zakladce 1980:) aaa vedle ve vesnici jmenem Sopotnice jsem jiz na stredni konal mnoha pozorovani komet a meteoru ... Proste bezva kraj, tak drzim palce, Martin
LITICE NAD ORLICÍ 2008
zdravím všechny z Litic..
jsem na místě a zařizuji poslední ladění... zajištění internetu na hradě, každý den "nahoře" urguju počasí ;D
A těším se na vás všechny
kuřecí křidýlky na gril se začínají marinovat stejně jako stejčky ... uvažuji o přípravě "chlupatých knedlíků" pro jedlíky ... prostě příprava klasické
(G)ASTRO PÁRTY ;D
berte ssebou spacáky ... karimatky ... místo vyjednávám i pro stany ... zítra upřesním ... to pro ty kdo mají rádi soukromí

více zítra
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007

LITICE NAD ORLICÍ 2008
;)Já to říkám pořád,že všechno se vším souvisí a astronomie s gastronomií taky
...jenom nezamastit okuláry ;D

LITICE NAD ORLICÍ 2008
Mám jedno místo v autě.
Jedu z Prahy. Takže kdo má zájem, dejte vědět.
Jedu z Prahy. Takže kdo má zájem, dejte vědět.
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;