MMys napsal: ...Víc možná poví Franta

Myslím, že jsi řekl všechno. Na materiálu jsem moc nešetřil (myslím na hmotnosti, ne na ceně), snažil se to dělat jednodušše, ...
Jen připomenu, že v tom mém předchozím příspěvku je odkaz na nezpracovanou verzi v plném rozlišení...
Určitě je tam rezerva v zaostření, s pointací problémy ale nemám. Občas se mi sice stane, že je nějaký jednotlivý záběr trochu ujetý, ale jsem si jistý, že v naprosté většině případů je na vině buď náhlý poryv větru, popřípadě když mi pes (nebo i já) zavadí o kabely...
to striko:
Ještě k tomu mému výsledku. Já jsem s ním taky reletivně spokojený, ale... Je to výsledek asi pěti či deseti minut hraní v PS, kdy jsem chtěl vyzkoušet, zda z toho vůbec něco bude. Když jsem zjistil, že by z toho něco mohlo být, tak jsem to chtěl znovu přepracovat, hlavně se vyhnout těm přeostřeným hvězdám, už jsem to ale nedokázal zopakovat (hlavně ty detaily v mlhovinách) a musel jsem ukázat tu "rychlou" verzy, kde jsem si nedělal hlavu ani s natočením snímku (čekal jsem, že to MilAN okomentuje )- byl to prostě jen pokus, v ostré verzi bych to natočil dobře. Ale jak říkám, už to nedokážu zopakovat :-/
Franta