Milan
Frýdek Místek a okolí
-
milan1960
Frýdek Místek a okolí
Tuto sobotu proběhlo další ze setkání astroamatérů z okolí ........něco ze setkání je http://www.milan1960astro.webgarden.cz/ ... osetkani-v
Milan
Milan
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
nazdar,veselo opravdu bylo,ještě dneska se směju jak jsem slyšel od Oldy ¨nemáš něco od Algidy?Tady máš Magnum p...¨ ;D ;D,akorát ten seeing nebyl k smíchu >:(a je hodně špatný až do včerejška.
Milan
Milan
Frýdek Místek a okolí
Zdravím pánové,
jak vidím, tak se schází pořád stejná sestava Je dobře, že tady v okolí je skupinka lidí, která se schází, já bych se taky už rád ukázal, ale teď to delší dobu asi nepůjde...
jak vidím, tak se schází pořád stejná sestava Je dobře, že tady v okolí je skupinka lidí, která se schází, já bych se taky už rád ukázal, ale teď to delší dobu asi nepůjde...
Carl Zeiss Jena 10x50
Bresser Messier 90/900mm
Bresser Messier 90/900mm
- Oldřich Řeháček
Frýdek Místek a okolí
Milane. Díky ! Já přeji Tobě, tvé manželce a všem účastníkům astronomických setkání FM a okolí hodně zdraví, úspěchů a krásných chvil u dalekohledů při pohledu na noční oblohu.
Oldřich Řeháček, Opava
Oldřich Řeháček, Opava
Frýdek Místek a okolí
Připojuji se k Oldovi.
A ať se Vám všem,po celý příští rok,rozestupují mraky nad astrotechnikou.
Pavel Schneider
A ať se Vám všem,po celý příští rok,rozestupují mraky nad astrotechnikou.
Pavel Schneider
Frýdek Místek a okolí
Zdravím pánové,
Nejprve bych Vám všem, ikdyž se neznáme, chtěl popřát pohodové prožití vánoc a vše nej v novém roce.
Jsem začátečník a shodou okolností ze stejné lokality jako vy. Často si čtu Vaše webíky a našel jsem tam spoustu užitečných věcí. Takže díky za ně.
Proto přeji mnoho úspěchů i v tom roce 2012.
Jirka
PS: Kdyby náhodou byla v příštím roce příležitost podívat se někde přes Newtona (nejlépe 10" o kterém uvažuji), byl bych vám velmi vděčný.
Nejprve bych Vám všem, ikdyž se neznáme, chtěl popřát pohodové prožití vánoc a vše nej v novém roce.
Jsem začátečník a shodou okolností ze stejné lokality jako vy. Často si čtu Vaše webíky a našel jsem tam spoustu užitečných věcí. Takže díky za ně.
Proto přeji mnoho úspěchů i v tom roce 2012.
Jirka
PS: Kdyby náhodou byla v příštím roce příležitost podívat se někde přes Newtona (nejlépe 10" o kterém uvažuji), byl bych vám velmi vděčný.
ED 100 + EQ5
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
nazdar,v lednu se určitě zase všichni sejdem odpočatí jak od pozorování ;)tak i od práce ;D takže tím 10 palcem se určitě podíváš,možná i půlmetrem když doneseš dobrou slivovici 
Milan
Milan
Frýdek Místek a okolí
nazdar,v lednu se určitě zase všichni sejdem odpočatí jak od pozorování ;)tak i od práce ;D takže tím 10 palcem se určitě podíváš,možná i půlmetrem když doneseš dobrou slivovici 
Milan
Skvělé, to bych byl moc rád. A když by nevadila hruškovice... ;)
Milan
Skvělé, to bych byl moc rád. A když by nevadila hruškovice... ;)
ED 100 + EQ5
Frýdek Místek a okolí
No pokud mohu doporučit - dokud si nekoupíš těch 10", tak bych se do toho půmetru raději nedíval - je to dost demoralizující 
M:736 750 113
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
nazdar
tak co,podnikneme nejaké to astropárty v lednu?
Navrhuji v pátek 20.1 v obvyklém čase a osvědčené sestavě u mě v Metylkách.Milan 1960 nám zajistí jasné počasí ;)a budeme natáčet Jupitera a Mars.
Doufám že se toho 17.1 u Martuse v KLOACE sejdeme v hojném počtu a Bohuš zase po dlouhé době vypráší ze svého dalekohledu pavouky a vymete kočince ;Da budeme také něco natáčet.
Milan
tak co,podnikneme nejaké to astropárty v lednu?
Navrhuji v pátek 20.1 v obvyklém čase a osvědčené sestavě u mě v Metylkách.Milan 1960 nám zajistí jasné počasí ;)a budeme natáčet Jupitera a Mars.
Doufám že se toho 17.1 u Martuse v KLOACE sejdeme v hojném počtu a Bohuš zase po dlouhé době vypráší ze svého dalekohledu pavouky a vymete kočince ;Da budeme také něco natáčet.
Milan
Frýdek Místek a okolí
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
nazdar kamarádi
pokud by to šlo tak by se naše astrosetkání přesunulo zhruba o 14 dnů,chytil jsem bacilus moribundus carborundum ;)asi chřipku nebo co,bolí mě každý kloub,rýma,kašel.
Pokud by ale někdo přece jen měl zájem o bacila,rád na něho zakašlu a bacil předám dál ;)a zadarmo ;D
dík za pochopení
Milan
pokud by to šlo tak by se naše astrosetkání přesunulo zhruba o 14 dnů,chytil jsem bacilus moribundus carborundum ;)asi chřipku nebo co,bolí mě každý kloub,rýma,kašel.
Pokud by ale někdo přece jen měl zájem o bacila,rád na něho zakašlu a bacil předám dál ;)a zadarmo ;D
dík za pochopení
Milan
Frýdek Místek a okolí
Já už týden taky nejsem v nejlepší formě :-[
Frýdek Místek a okolí
Jo, jo - mi to bylo hned divné, že to pořádáš v době, kdy moc nesvítí měsíc