civilní profese
civilní profese
Študák. Nejvíc mě tankuje ze z důvodu časového vypětí jsem tento semestr musel zahodit možnost účastnit se kurzu astronomie a astrofyziky, přednášenéh mj, i Dr. Grygarem >:(
civilní profese
Ahoj, taky se pripojim k tematu....
Jmenuji se Michal, bude mi za par tydnu 33, jsem z Bíliny, ted bydlim v Saběnicích u Mostu (Havraň), vyucenej automechanik, pak maturita, po te chvilku nezamestnany, pak diky samouceni prodejce/technik v IT firme na severocesku, nyni uz nekolik let technik vetsiho ISP v te same oblasti.
Konicky: auta, pocitace, online virtualni zavodeni, nyni se pridala astronomie, vseobecny prehled tak nejak proste o vsem.
Velky dalekohled jeste nemam, ale je zamluveny, a kdyz se nic nestane jedu pro nej o vikend ... tak se uz tesim ...
Jmenuji se Michal, bude mi za par tydnu 33, jsem z Bíliny, ted bydlim v Saběnicích u Mostu (Havraň), vyucenej automechanik, pak maturita, po te chvilku nezamestnany, pak diky samouceni prodejce/technik v IT firme na severocesku, nyni uz nekolik let technik vetsiho ISP v te same oblasti.
Konicky: auta, pocitace, online virtualni zavodeni, nyni se pridala astronomie, vseobecny prehled tak nejak proste o vsem.
Velky dalekohled jeste nemam, ale je zamluveny, a kdyz se nic nestane jedu pro nej o vikend ... tak se uz tesim ...
GSO-250C DOBSON 254/1250mm, Vixen NPL 30mm, Vixen NLV 12mm, Hyperion BDP 8mm, Plössl Planetary 4 mm,
Polarizační filtr Celestron set, Astronomik UHC-E, oranžový Nr.21,
Bresser Spotty 20-60x60, Olympus 8x21
Polarizační filtr Celestron set, Astronomik UHC-E, oranžový Nr.21,
Bresser Spotty 20-60x60, Olympus 8x21
civilní profese
Dobrý den, já jsem momentálně na rodičovské dovolené, jinak řeším přestupky 
Dalekohled zatím také nemám, ale Ježíšek už vyrazil na cestu ...

Dalekohled zatím také nemám, ale Ježíšek už vyrazil na cestu ...
civilní profese
Ahoj,
ja som vyštudovaný organický chemik a pracujem v jednej nemenovanej nadnárodnej farmaceutickej spoločnosti na oddelení výskumu a vývoja.
Michal
ja som vyštudovaný organický chemik a pracujem v jednej nemenovanej nadnárodnej farmaceutickej spoločnosti na oddelení výskumu a vývoja.
Michal
Canon 350D ; 24/2.8; 50/1.8 II; M42: 135/2.8 a 200/4; Minitrack LX2; Bresser 10x50; SkyWatcher Heritage 130/650;
- kopernik71
civilní profese
Zdravím
Ve firmě jsem hodinář ( jinak řečeno - mechanik měřící a regulační techniky )
Papírově - strojní zámečník a elektrikář + podnikám v IT , bydlím na vesnici takže takový ferda mravenec.
Noční obloha je pro mne super relax. Martin
Ve firmě jsem hodinář ( jinak řečeno - mechanik měřící a regulační techniky )
Papírově - strojní zámečník a elektrikář + podnikám v IT , bydlím na vesnici takže takový ferda mravenec.

Noční obloha je pro mne super relax. Martin
triedr 10 x 50 Breser
FIRSTSCOPE 76/300 IYA
Sky Watcher 80/400 okul. 25 , 20, 15, 10, 9, 6.
Sky-Watcher d120/600 OTA Achromát
Dobson 305 /1500 okul. 20 ,13 ,8
FIRSTSCOPE 76/300 IYA
Sky Watcher 80/400 okul. 25 , 20, 15, 10, 9, 6.
Sky-Watcher d120/600 OTA Achromát
Dobson 305 /1500 okul. 20 ,13 ,8