civilní profese
civilní profese
Byvaly fyzik (experimentalni atomova fyzika, spektroskopie), ted precuji v spolecnosti rizikoveho kapitalu.
Kvotu stavebnich inzenyru plni teta a dva bratranci...
Kvotu stavebnich inzenyru plni teta a dva bratranci...
civilní profese
Aby to tu nebyl samy stavar tak ja tedy studuju doktorat z biofyziky.
SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
civilní profese
Já makám jako konstruktér tlakových nádob,převážně pro chladící zařízení.
No a ,abych se opřel taky do projektantů,tak je někdy radost jejich projekty realizovat. Co si tam navymýšlí,z toho by jeden vyrostl.
Astronomie je pro mě taky relax,ikdyž si beru práci domů v podobě konstrukcí dalekohledů.
(holt nemoc,Autocad mě nepustí ani doma)
;D ;D ;D
No a ,abych se opřel taky do projektantů,tak je někdy radost jejich projekty realizovat. Co si tam navymýšlí,z toho by jeden vyrostl.
Astronomie je pro mě taky relax,ikdyž si beru práci domů v podobě konstrukcí dalekohledů.
(holt nemoc,Autocad mě nepustí ani doma)
;D ;D ;D
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
-
3J
civilní profese
průmyslovák - strojař (SPŠ Třebešín )
teď pracuji v odvětví reklamy
na CNC mašině - gravírování, frézování, tvarové řezání aj.
Vlastně to už dělám 15 let.
Možná je na čase změnit obor.
Nevíte někdo o dobře placené práci , kde po mě nebudou nic chtít ?
Beru cokoliv vyjma politiky. ;D
teď pracuji v odvětví reklamy
na CNC mašině - gravírování, frézování, tvarové řezání aj.
Vlastně to už dělám 15 let.
Možná je na čase změnit obor.
Nevíte někdo o dobře placené práci , kde po mě nebudou nic chtít ?
Beru cokoliv vyjma politiky. ;D
- Jakub
- Věk: 58
- Kontaktovat uživatele:
civilní profese
Tak tady rozšířím řady pracovníků v reklamkách, aby v tom nebyl 3J sám:-) já pro změnu "velím" obchodu s billboardy, občas fušuji do práce grafičce a funguji jako dobrovolný fotograf agentury ;D dělám to již 13 let a docela mě to baví 
CANON EOS 5D, 70 - 200, Sky-Watcher Star Adventurer
civilní profese
student inormatiky FIIT STU
SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon R10, ASI220Mini, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
- Alien_MasterMynd
civilní profese
ViktoR napsal: Čerstvej student ČVUT FEL. Snad to dodělam...Na jaky obor chces jit? Ja byl na mereni 
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
http://www.alien-mastermynd.com
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
http://www.alien-mastermynd.com
civilní profese
Ja som čerstvá študentka VŠ v štúdijnom programe Systematická biológia a ekológia.
Viac odveci štúdijný program tu už asi nemá nijaký iný študent. ;D
Inak nezaškodilo by túto témui spraviť ako anketu s nejakými všeobecnými okruhmi povolaní.
Viac odveci štúdijný program tu už asi nemá nijaký iný študent. ;D
Inak nezaškodilo by túto témui spraviť ako anketu s nejakými všeobecnými okruhmi povolaní.
civilní profese
Já jsem "univerzální dělník" ;D.
Pracuju ve firmě, která se zabývá průmyslovými řídícími a diagnostickými systémy.
Vyrábím hlavně elektroniku (osazováním desek to začíná, oživováním a kalibrací končí), ale občas musím i něco vyvrtat, obrousit, nebo osoustružit....
Taky mě někdy posílají zprovoznit naše zařízení k zákazníkům - to se ze mě pak stává "montér najížděč".
A v neposlední řadě funguju i jako webmaster.
Práce je dobrá v tom, že je to neustálá změna - málokdy se stane, abych dělal 2 dny po sobě stejnou činnost.
Pracuju ve firmě, která se zabývá průmyslovými řídícími a diagnostickými systémy.
Vyrábím hlavně elektroniku (osazováním desek to začíná, oživováním a kalibrací končí), ale občas musím i něco vyvrtat, obrousit, nebo osoustružit....
Taky mě někdy posílají zprovoznit naše zařízení k zákazníkům - to se ze mě pak stává "montér najížděč".
A v neposlední řadě funguju i jako webmaster.
Práce je dobrá v tom, že je to neustálá změna - málokdy se stane, abych dělal 2 dny po sobě stejnou činnost.
civilní profese
Při čtení tohoto tématu jsem zjistil, že dost lidí se zabývá stavitelstvím. Proto bych chtěl zmínit, že i já studuji Střední průmyslovou školu stavební Josefa Gočára v Praze na Pankráci (druhým rokem a myslím, že docela úspěšně).
Podpořuji tedy členy z řad stavařů. ;D
Podpořuji tedy členy z řad stavařů. ;D
(Newton 130/900, refraktor 60/700, Mak 127/1500, triedr 10x50)
civilní profese
Ja jsem civilnim povolanim muzikant. Hraju na kytaru (+balalajku a akordeon), hlavne vlastni upravy skladeb Jaroslava Jezka, jinak svoje pisnicky. Navic ted cerstve ucim na LSU. Astronomii beru jako zvlastni obor umeni, ne jako vedu.
"Srdce skutečného hvězdáře musí býti vždy přístupné kráse, neboť ta je hlavním znakem hvězdné říše" Jos.Klepešta
civilní profese
Tak se přiznám, že sem taky stavební inženýr - projektant. ;D
Vidím, že je nás stavařů tady tolik, že bysme si mohli založit vlastní sekci astro-stavební ;D
Vidím, že je nás stavařů tady tolik, že bysme si mohli založit vlastní sekci astro-stavební ;D