Beriem, ospravedlňujem sa "za spôsob" vyjadrenia.
Vrátil jsem se teď ze zahraniční služební cesty a přečetl jsem si Tvoji odpověď na moje připomínky. Dovol mi, několik posledních slov k Tobě.
Já jsem si Tvoji část práce prostudoval pozorně, proto jsem odpovídal jen na to, co jsem stihl prostudovat a v čem vidím zásadní chybu.
1) Je naprosto jasné, že hvězdy vznikají v ionizovaných oblakách plynu a prachu, je nemožné, aby vzniklo pouze jedno velké těleso........, které se potom rozpadne. Argumentace typu rozpadu komet je naprosto zcestná, protože prvotní děje se dějí už v ionizované mlhovině, kde vznikají zárodky budoucích těles.
2) Pozorně se dívám na Tvojí práci. Bohužel jsem nenašel žádné pořádné fyzikální vysvětlení a matematické odvození vzorců, jejich fyzikální vztahy vůči sobě. Půjčené fyzikální vzorčky a jejich dosazování je pro novou teorii nedostačující!!!!!!!!!
Argumentuješ logickými i nelogickými fakty a je potřeba to fyzikálně dokázat a odvodit korektní vztahy.
3) Pokud je Tvoje teorie správná, tak to fyzikálně odvoď, dej do správných matematických formulací, a uvidíme! Je správné vyjít z předpokladů, ale je potřeba to fyzikálně zpracovat, nějaký simulační program to nezachrání!
4) Pokud se chceš seznámit s jinou teorií o vzniku hvězdných soustav, zkus třeba článek v mezinárodním časopise Chaos, Solitons, Fractals (2006) s názvem Allowed planetary orbits in the solar system. Je dobré se seznámit se všemi možnými teoriemi a udělat si vlastní přehled.
5) Byl jsem přesně takový jako Ty, tedy, jakmile se mi někdo "obul" do vlastní teorie, byl jsem nepříčetný. Až později jsem zjistil, že i opačné názory Ti můžou ukázat tu správnou cestu.........