PODĚKOVÁNÍ
PODĚKOVÁNÍ
pořadateli Martinu Vyskočilovi za skvělou Logistiku akce
Xmanu vlastně CHEFovi Bartajovi007 za skvělé gastronomické spestření této astronomické akce
a všem reptalům a škarohlídům za to že nepřijeli ;)
Taky se přidávám k poděkování všem za příjemnou a pohodovou akci. Především pak velký dík patří organizátorům, obsluze čerpací stanice Svijany 11° a samozřejmě plážovému GRILLBARU 007, který fakt neměl chybu.
Jediný co tomu všemu chybělo bylo jen to jasné počasí a promenáda v plavkách ;D
Nezbýva, než těšit se na další podobná setkání
Zdraví Duk
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
PODĚKOVÁNÍ
Ja hlavne musim podekovat vsem, kteri prijeli, a to bez ohledu na pocasi. Jinak bych to vsechno konzumoval jeste ted... :-X
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
PODĚKOVÁNÍ
Duk napsal:
"Jediný co tomu všemu chybělo bylo jen to jasné počasí a promenáda v plavkách ;D"
"Mohl jsi začít první s promenádou" molo tam bylo připraveno, ale to počasí objednáme příště lépe.;D ;D ;D
Též děkuji především Martinovi a všem, kteří se podíleli na zdárném průběhu akce.
Habl
"Jediný co tomu všemu chybělo bylo jen to jasné počasí a promenáda v plavkách ;D"
"Mohl jsi začít první s promenádou" molo tam bylo připraveno, ale to počasí objednáme příště lépe.;D ;D ;D
Též děkuji především Martinovi a všem, kteří se podíleli na zdárném průběhu akce.
Habl
"Krása a rozmanitost ve vesmíru je jedinečná, ale proměnná v čase".
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
PODĚKOVÁNÍ
Ahoj všem. Založil jsem toto téma pro ty, kteří budou chtít v budoucnu někomu poděkovat za rady, služby, pomoc apod.
Využiji toho a chtěl bych moc poděkovat Martinu Myslivcovi (MMys) , za pomoc při opravě okulárového výtahu http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 31235346/0 . Martin se ochotně nabídl, že mi prodá jiný okulárový výtah i mi ho připevní na můj dalekohled. Bohužel měl moc nízský zdvih a nezaostřil bych. Proto mi výtah vylepil teflonovou páskou, díky které se vůle ve výtahu zmenšila. Je to opoznání lepší a už se mi bude při snímání lépe ostřit.
Takže ještě jednou veliký díky Martinovi za jeho čas, kterého moc nemá, jsem moc rád že jsi ho na mě udělal!
Jakub Hunana
Využiji toho a chtěl bych moc poděkovat Martinu Myslivcovi (MMys) , za pomoc při opravě okulárového výtahu http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 31235346/0 . Martin se ochotně nabídl, že mi prodá jiný okulárový výtah i mi ho připevní na můj dalekohled. Bohužel měl moc nízský zdvih a nezaostřil bych. Proto mi výtah vylepil teflonovou páskou, díky které se vůle ve výtahu zmenšila. Je to opoznání lepší a už se mi bude při snímání lépe ostřit.
Takže ještě jednou veliký díky Martinovi za jeho čas, kterého moc nemá, jsem moc rád že jsi ho na mě udělal!
Jakub Hunana

http://planetaryphoto.cz/ , EOS 600D + nějaká ta bižuterie okolo
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
PODĚKOVÁNÍ
Děkujeme panu Antošovi (MilAN) za naprosto bleskovou, nezištnou a osobní pomoc při naší neschopnosti naučit se podle manuálů nastavit NEQ6. Dnešní noc potvrdila, že je to vynikající učitel. 

PODĚKOVÁNÍ
Já musím poděkovat Milanovi za to, že mi rozmluvil koupi dlouhého Naglera 22-26 mm a ke své větší spokojenosti jsem nakonec bral Ethos 8 mm. Tady možná trochu mimo Milanova doporučení, páč není dle všeho příznivcem Ethosů. Prostě potřeba si vzít rady k srdci, ale rozhodnout se musí každý za sebe.
Taky bych poděkoval ostatním, že mě v dobrém slova smyslu "uvrtali" do Dobsona, který se mi moc vzhledově nelíbil a pokukoval jsem spíš po Makovi 180 mm, ale naštěstí jsem si nechal poradit..
Taky jsem rozhodně nešlápl vedle, když jako delší okulár jsem bral Pan 19 oproti Pan 24. Přeci jen, na moji oblohu je vše kolem 25 mm a delší prostě utopené v přesvětlené obloze.
P.S. Nejdelším okulárem je u mě setový Plossl 25 mm, který používám hlavně na pozorování Slunce /s Baader fólií/.
Taky bych poděkoval ostatním, že mě v dobrém slova smyslu "uvrtali" do Dobsona, který se mi moc vzhledově nelíbil a pokukoval jsem spíš po Makovi 180 mm, ale naštěstí jsem si nechal poradit..

Taky jsem rozhodně nešlápl vedle, když jako delší okulár jsem bral Pan 19 oproti Pan 24. Přeci jen, na moji oblohu je vše kolem 25 mm a delší prostě utopené v přesvětlené obloze.
P.S. Nejdelším okulárem je u mě setový Plossl 25 mm, který používám hlavně na pozorování Slunce /s Baader fólií/.
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
PODĚKOVÁNÍ
Já děkuji Daje(Dagmar Jarošová)..která mi pomáhalá od první dne až dodnes děkujiii 

Dobson SW 200/1200 ,sw planetary 5 a 7 mm ,SP 10 a 25 mm
PODĚKOVÁNÍ
Tak se připojuji s poděkováním a to LadoviS a Marinu Myslivcovi protože co semnou a s moji QHY zažily to bych nikomu nepřál takže Pánové moc díky a doufám že se někdy potkáme.
PODĚKOVÁNÍ
Chtěl bych poděkovat všem,kteří mi tu poradili a doufám,že ještě poradí.Díky všem
PODĚKOVÁNÍ
ja by som sa taktiez pridal k dakujucim...
Dakujem vam vsetkym trpezlivym..ktori odpovedate na nase otazky nam menej skusenym.
touto cestou dakujem a pozdravujem Martina Mašeka,Martina Myslivca a Milana Antoša. atd.

Dakujem vam vsetkym trpezlivym..ktori odpovedate na nase otazky nam menej skusenym.
touto cestou dakujem a pozdravujem Martina Mašeka,Martina Myslivca a Milana Antoša. atd.

PODĚKOVÁNÍ
Zhruba měsíc nepřetržitého brouzdání po tomto foru jsem si dnes od pana Zahajskýho koupil v jeho obchodě Newton 150/750 na montáži EQ 3-2M. Tímto jsem Vám všem chtěl poděkovat za Vaši pomoc při volbě, byť o tom ani nevíte. Brouzdámí a pročítání různých vláken je ohromně poučné a lidem, jako jsem já, tedy nezasvěceným to velmi pomáhá!
Díky a hezké svátky všem!
Zahrádka
Díky a hezké svátky všem!
Zahrádka
12.2009 - Newton 150/750, Super Plössl 25 a 10mm, EQ-3-2M
PODĚKOVÁNÍ
Ať tedy slouží. Podobnou cestu jsem absolvoval tímto forem taky při rozhodování, jaký dalekohled pořídit pro omladinu, aby zájem zvídavosti podchycen byl a měl možnost o něco hmotného se opřít. Volba po načtení příspěvků padla rovněž na newtona 150/750 a tím to teprve začalo. Informace, informace, informace,... zatažená obloha a sem tam jen letmá ochutnávka do díry mezi mraky, kdy člověk zaplesá a následně dohání povědomí o tom, kam astronomie a poznání pokročily.
Pokud je toto vlákno o "Poděkování", tak se připojuji a vyslovuji poděkování všem diskutujícím a především Adminovi spolu s moderátory, kteří zde obhospodařují kultivovanost, odbornost, v nepřehlednosti šíře otázek i tématickou přehlednost, pěstujíc při tom vlastní trpělivost.
Hezké svátky Všem a jasné nebe s temnou hmotou na pozadí
Pokud je toto vlákno o "Poděkování", tak se připojuji a vyslovuji poděkování všem diskutujícím a především Adminovi spolu s moderátory, kteří zde obhospodařují kultivovanost, odbornost, v nepřehlednosti šíře otázek i tématickou přehlednost, pěstujíc při tom vlastní trpělivost.
Hezké svátky Všem a jasné nebe s temnou hmotou na pozadí
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a stále nevím nic - tudíž to vím správně.
Astrotrac TT320X + objektivy + Canon xxxx, vlastní montáž EQ v Astro-budce, INDI projekt, QHY-9, GSO 200/800
Astrotrac TT320X + objektivy + Canon xxxx, vlastní montáž EQ v Astro-budce, INDI projekt, QHY-9, GSO 200/800
PODĚKOVÁNÍ
Presne tak tohle forum patri k tem nejlepsim co sem kdy videl ucelnost efektivita zkusenost to vse je v tomto foru,spousta odpovedi na jakoukoliv otazku,spousta vynikajicich odkazu a recenzi na jakoukoliv astrotechniku a samozrejme vynikajici admini a moderatori kteri tomuto foru drzi oprate tam kde maji bejt a zbytecnej spam se okamzite maze nebo presunuje do te urcite skupiny ka patri 
DEKUJI VSEM a preji vse NEJ do budoucna

DEKUJI VSEM a preji vse NEJ do budoucna

Triedr 40x70,Newton 130/650 EQ2
PODĚKOVÁNÍ
Pánové,nedá mi to a musím Všem tady,kteří nám dodávají krásné fotografie z vesmíru moc a moc poděkovat,za krásnou podívanou,kterou nám svojí pílí poskytujete !!!!!! Je to nádhera jste machři,ještě jednou děkuji !!!!!!!!! Milan Fabo
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
PODĚKOVÁNÍ
[split] [link=http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 181178/0#0][splithere][/link][splithere_end]