Risben
PODĚKOVÁNÍ
PODĚKOVÁNÍ
V poslední době máme na fóru hodně nejrůznějšího hašteření, a tak mě napadlo jako protipól založit tuto novou rubriku s názvem "PODĚKOVÁNÍ", do které můžete veřejně poděkovat těm, kteří Vám v našem společném koníčku nějakým způsobem nezjištně pomohli, či bezplatně věnovali pro Vás užitečnou věc a pod. a tím Vám vytrhli jak se říká trn z paty. Vzhledem k tomu, že tito lidé o kterých v příkladech mluvím, sami za tuto pomoc nic nepožadují, což je v dnešní v době již zcela vyjímečný jev, tak by nám alespoň za nějaké to drobné poděkování měli stát, ne
.
Risben
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
PODĚKOVÁNÍ
Tak já bych s dovolením začal a to nejprve uživateli MartinV za to, že trpělivě odpovídá na mé všetečné otázky a pak také všem z fóra, kteří kdy poradili nejen přímo mě, ale i veřejně někomu jinému (čímž mi vlastně poradili také
) a v neposlední řadě taky správcům stránek za tenhle web
- Martin Vyskočil
- Věk: 45
PODĚKOVÁNÍ
Ja bych chtel predevsim podekovat Vladovi Kafkovi za to, ze tenkrat v prime nebo v sekunde prisel do tridy s pozvankou chodit do astronomickyho krouzku. Bez toho by me tohle vsechno asi uplne minulo.
Pak chci podekovat celemu kolektivu z VOD Turnov za ochotu, cas a laskavy pristup pri reseni mych trivialnich problemu.
A potom i vsem ostatnim, se kterymi muzu chodit koukat nebo navstevovat astro-kurzy, -caje, -hospody, a taky jedno forum.
Je vas hodne
DIK
Pak chci podekovat celemu kolektivu z VOD Turnov za ochotu, cas a laskavy pristup pri reseni mych trivialnich problemu.
A potom i vsem ostatnim, se kterymi muzu chodit koukat nebo navstevovat astro-kurzy, -caje, -hospody, a taky jedno forum.
Je vas hodne
DIK
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
PODĚKOVÁNÍ
Ano, poděkování všem lidem, kteří mají tu trpělivost a nám méně zkušeným na tomto fóru stále radí. Patří jim za to plným právem velký dík
.
Dále bych této příležitosti rád využil k poděkování dvou lidem, kteří mi v poslední době bezplatně věnovali pro mě potřebné pomůcky k astronomii.
3J, Pepiku díky za hvězdný atlas od Toschimi Taki.
Tokarev, děkuji za vyhřívání na okuláry.
Risben
Dále bych této příležitosti rád využil k poděkování dvou lidem, kteří mi v poslední době bezplatně věnovali pro mě potřebné pomůcky k astronomii.
3J, Pepiku díky za hvězdný atlas od Toschimi Taki.
Tokarev, děkuji za vyhřívání na okuláry.
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
PODĚKOVÁNÍ
Pripojuji se s vseobecnym podekovanim vsem tem, kteri nam laikum radi, s pro ne trebas i smesnymi problemy. Dekuji vam vsem, za to ze vas to jeste neomrzelo 
A jmenovite dekuji T.o.movi za pomoc a ukazku kolimace newtona a 3J za sehnani a poslani matic se stativovym zavitem.
Jestli jsem na nekoho zapomel omlouvam se, ale jsem hlava derava
A jmenovite dekuji T.o.movi za pomoc a ukazku kolimace newtona a 3J za sehnani a poslani matic se stativovym zavitem.
Jestli jsem na nekoho zapomel omlouvam se, ale jsem hlava derava
“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
PODĚKOVÁNÍ
Také se připojím.
Chtěl bych poděkovat všem co se zde dělí o své zkušenosti a poznatky pro mě jako astro začátečníka je dost přínosné!! Moc díky!!A hlavně bych touto cestou chtěl poděkovat Magovi za zasvěcení do úpravy snímků pomocí subrawu!! Martine díky Tobě jsem tan kde jsem a jsem Ti vděčnej!! Dále pak chci poděkovat Slovenskému kolegovi Pitovi který mi udělal redukci na astrofoto ktrerou bych asi nikde nesehnal!! Pito patří Ti můj dík jsi šikovnej chlápek!! Díky!!
Bíba75
Chtěl bych poděkovat všem co se zde dělí o své zkušenosti a poznatky pro mě jako astro začátečníka je dost přínosné!! Moc díky!!A hlavně bych touto cestou chtěl poděkovat Magovi za zasvěcení do úpravy snímků pomocí subrawu!! Martine díky Tobě jsem tan kde jsem a jsem Ti vděčnej!! Dále pak chci poděkovat Slovenskému kolegovi Pitovi který mi udělal redukci na astrofoto ktrerou bych asi nikde nesehnal!! Pito patří Ti můj dík jsi šikovnej chlápek!! Díky!!
Bíba75
Astrograf 250/1000 f/4, SW ED-80/600 ,EQ-6 SS, ZWO ASI 071 ,ASI 120MM ,Canon EOS 40Da,hvězdárnička 2x2.m
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
PODĚKOVÁNÍ
Já děkuji všem slušným účastníkům Astro-fora. Těm vyspělejším za cenné rady ( nejvíce čerpám z příspěvků Milana Antoše, Karla Sandlera a Martina Myslivce). Děkuji i začátečníkům, jejichž příspěvky nutí občas k novým pohledům. Martinovi Vyskočilovi děkuji za jeho aktivitu a ochotu pomoci, kde může.
Neděkuji těm, kteří volí zbytečně konfrontační tón a těm, kteří zaplevelují forum příliš odtažitými tematy.
Neděkuji těm, kteří volí zbytečně konfrontační tón a těm, kteří zaplevelují forum příliš odtažitými tematy.
Kafka
Refraktor 135/1602 s Chromacorem N, LUNT 35/400, Dobson SW 254/1200, Zeiss 63/840, SW ED 80/600, binar Zeiss 50/540, Somet binar 25x100, triedr Tento 20x60, triedr Zeiss Jenoptem 10x50w, kukátko Kasai WideBino 2,3x40.....
Refraktor 135/1602 s Chromacorem N, LUNT 35/400, Dobson SW 254/1200, Zeiss 63/840, SW ED 80/600, binar Zeiss 50/540, Somet binar 25x100, triedr Tento 20x60, triedr Zeiss Jenoptem 10x50w, kukátko Kasai WideBino 2,3x40.....
-
Monika Ch.
PODĚKOVÁNÍ
Chtěla bych poděkovat Tomkovi, Mmysovi a KaoSovi za to, že mi dodali odvahu a díky nim jsem viděla kometu McNaught.
Děkuju.
Děkuju.
PODĚKOVÁNÍ
Určitě těch lidí, co tu pomáhají a dávájí rady k nezaplacení je spousta. Všem za rady a odpovědí mnohokrát díky.Obzvláště chci ale poděkovat MMys, protože ty Martine opravdu velikou měrou a spousty věcí z praxe,dáváš příklady, které jsou vzkutku k nezaplacení!!! Díky L. 
PODĚKOVÁNÍ
Ja chcem podakovat hlavne Ivanovi Majchrovicovi za trpezlivost a rady pri uprave lidlskopu, podobne aj ostatnym, ktory na moje dotazy reagovali.
Velka vdaka patri aj p.Kopacikovi {nie je na fore registrovany,ale verny astronomii} za moj prvy dalekohlad Zeis 50/540,ktory mi predal za par korun, podaroval mi Atlas Coeli A.Becvar a astronomicku literaturu v snahe podporit vo mne moj astronomicky zaujem.Dakujem
Lidloskop 70/700, Skywatcher 90/910
PODĚKOVÁNÍ
Přidám se rovněž k velkému poděkování za mnoho
cenných informací, podpory a povzbuzení od všech účastníků fóra. Pro MMys potom mimořádné díky
za čas a ochotu v soukromé korespodenci a pomoci.
Zdravím Jirka
cenných informací, podpory a povzbuzení od všech účastníků fóra. Pro MMys potom mimořádné díky
za čas a ochotu v soukromé korespodenci a pomoci.
Zdravím Jirka
PODĚKOVÁNÍ
To Risben:
Myslím, že tohle téma je dobrý nápad. Díky za něj.
Využívám této možnosti a děkuji MilANovi a M.Myslivcovi za jejich ochotu se podělit o zkušenosti a za to, že mi poradí když potřebuji. Ještě jednou díky.
S pozdravem
Martin Kysilka
Myslím, že tohle téma je dobrý nápad. Díky za něj.
Využívám této možnosti a děkuji MilANovi a M.Myslivcovi za jejich ochotu se podělit o zkušenosti a za to, že mi poradí když potřebuji. Ještě jednou díky.
S pozdravem
Martin Kysilka
Na vesmíru je nejúžasnější to, že jej můžeme pozorovat.
-
Monika Ch.
PODĚKOVÁNÍ
Jo a taky bych ještě chtěla poděkovat Cassimu, díky němu jsem se dostala na tohle skvělé fórum 
PODĚKOVÁNÍ
Chtěl bych tímto veřejně poděkovat Martinu Vyskočilovi za výborně zorganizovanou akci v Hodkovičkách a Bartajovi007 za vinikající grilované dobroty, které byly nedílnou a skvělou součástí této SUPER akce, dík patří i všem zúčastněným za dobrou atmosféru, která po celou dobu akce vydržela
. DÍKY.
Risben
Risben
-
3J
PODĚKOVÁNÍ
Risben napsal: Chtěl bych tímto veřejně poděkovat Martinu Vyskočilovi za výborně zorganizovanou akci v Hodkovičkách a Bartajovi007 za vinikající grilované dobroty, které byly nedílnou a skvělou součástí této SUPER akce, dík patří i všem zúčastněným za dobrou atmosféru, která po celou dobu akce vydržela
. DÍKY.
Risbenno to musím také
děkuji za krásný výkend na gASTRO PÁRTY
pořadateli Martinu Vyskočilovi za skvělou Logistiku akce
Xmanu vlastně CHEFovi Bartajovi007 za skvělé gastronomické spestření této astronomické akce
a všem reptalům a škarohlídům za to že nepřijeli
Risbenno to musím také
děkuji za krásný výkend na gASTRO PÁRTY
pořadateli Martinu Vyskočilovi za skvělou Logistiku akce
Xmanu vlastně CHEFovi Bartajovi007 za skvělé gastronomické spestření této astronomické akce
a všem reptalům a škarohlídům za to že nepřijeli