Mise na Měsíc 3D
- Nightshadow
Mise na Měsíc 3D
Dnes jsem se byl v kině IMAX podívat na nový 3D film o cestě a přistání na Měsíci, je to průřez všech misí Apollo. Film je opravdu velmi zajímavý, člověk se u toho i pobaví. Zkrátka doporučuji to k shlédnutí!!
SW ED 80/600 Pro, Canon EOS 350D
Mise na Měsíc 3D
A neexistuje tento film aj v 2D verzii? Asi nie, čo? Ale keby existoval, rád by som si ho pozrel, IMAX je totiž trochu ďaleko :'(
Mise na Měsíc 3D
nezoufej já koupil jako přílohu nějakého časopisu DVD s filmem SOLARMAX je to také od IMAXu , dokument o slunci a jeho cyklech, polárních zářích atd.
Moc pěkné jen mě zase mrzí že jsem to neviděl 3D v IMAXu
Moc pěkné jen mě zase mrzí že jsem to neviděl 3D v IMAXu
- Nightshadow
Mise na Měsíc 3D
palino.o napsal: A neexistuje tento film aj v 2D verzii? Asi nie, čo? Ale keby existoval, rád by som si ho pozrel, IMAX je totiž trochu ďaleko :'(
Opravdu netuším jestli je tento film ve 2D, ale podle mého názoru by to pak trochu ztratilo smysl, protože pak jsou mnohem lepší klasické filmy o misích Apollo a výzkumu Měsíce!!
To 3J:
Kdy a v jakém časopise to bylo?
Opravdu netuším jestli je tento film ve 2D, ale podle mého názoru by to pak trochu ztratilo smysl, protože pak jsou mnohem lepší klasické filmy o misích Apollo a výzkumu Měsíce!!
To 3J:
Kdy a v jakém časopise to bylo?
SW ED 80/600 Pro, Canon EOS 350D
Mise na Měsíc 3D
Před rokem a nevím už přesně Domácí kino ,nebo foto video ? nevím kupoval jsem to kvůli té příloze na DVD