ASTROLOGO
ASTROLOGO
Ahoj, vite jak maji potapeci na 5 dverich na autech logo potapecu maji to snad vsichni kdo se potapeji jsou to dve postavi ve vybaveni a je to cele cerne velikost asi tak 12 cm.
A co mame my ?? ;D
Navrhnete neco..
Nyni na IAN je pekny obrazek celkem COOL ;D http://www.ian.cz/artimages/646_1.jpg
ASTROLOGO
Hehe to je pekny ASTRO OVOCIT ;D ;D klidne schanej dalsi loga muzeme vybrat i neco vhodnejsiho lepsiho ;D
ASTROLOGO
AstroVehicle je prostě astromašina, ještě by to chtělo trochu hvězdiček a nějakou kometku ;D
Nebo můžeme natisknout nějaká trička s logem a nickem, na astrosraz se to hodí Byl by to takový astrodres ;D
Nebo můžeme natisknout nějaká trička s logem a nickem, na astrosraz se to hodí Byl by to takový astrodres ;D
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
ASTROLOGO
Na jare jsem v Turecku potkal "Lovce zatmeni" s patricne vyzdobenym autem 
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
ASTROLOGO
Osobně se potápím a zvolil jsem variantu neoznačovat auto vůbec. Mít tam znak potápěče a vedle si ještě přidat ňáký astrologo, to mi připadá jako vstupenka pro nenechavce...
Na druhou stranu je ale fakt, že takhle deklarovaná příslušnost k určitý komunitě by se mi taky líbila. 8)
Na druhou stranu je ale fakt, že takhle deklarovaná příslušnost k určitý komunitě by se mi taky líbila. 8)
ASTROLOGO
smite napsal: Osobně se potápím a zvolil jsem variantu neoznačovat auto vůbec. Mít tam znak potápěče a vedle si ještě přidat ňáký astrologo, to mi připadá jako vstupenka pro nenechavce...
Já taky nevidím nějaký zvláštní důvod k označování auta. Vždyť se používá i na jiné věci, než jen k cestám za pozorováním.
Jediné opodstatnění by takové označení mělo, kdyby mělo nějakou společenskou váhu, nebo působilo na úředníky, policisty, myslivce a podobné lidi, kteří když by to viděli, přestali by třeba otravovat. I kdyby to působilo, tak takové logo ve tmě zpravidla není vidět.
V. K.
Já taky nevidím nějaký zvláštní důvod k označování auta. Vždyť se používá i na jiné věci, než jen k cestám za pozorováním.
Jediné opodstatnění by takové označení mělo, kdyby mělo nějakou společenskou váhu, nebo působilo na úředníky, policisty, myslivce a podobné lidi, kteří když by to viděli, přestali by třeba otravovat. I kdyby to působilo, tak takové logo ve tmě zpravidla není vidět.
V. K.
ASTROLOGO
Neviděl bych to tak dramaticky
, vždyť jde hlavně o recesi a ne o to kdo kam patří, nebo jestli mu dá někdo pokoj
. Pepikovo auto je náhodou SUPER ::) a také má zájmů víc, ne jen astronomii
. Ne každý by si to na auto dal (já asi taky ne)a o to právě jde
.
Risben
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
-
3J
ASTROLOGO
Vláďo takový logo existuje. Sice jen pro bílá auta , ale existuje.
Je to zelený pruh a pod ním nápis POLICIE na bočních stranách auta. Pak ti dají všichni pokoj.
Jediné opodstatnění by takové označení mělo, kdyby mělo nějakou společenskou váhu, nebo působilo na úředníky, policisty, myslivce a podobné lidi, kteří když by to viděli, přestali by třeba otravovat.P.S. Znám ještě jedno opodstatnění , které je myslím důležitější " vyloudit někomu úsměv na tváři " !
Protože humor je koření života a kakabusové umřou sami a nasr....í na celý svět, ale všem ostatním budou ukradení.
P.P.S. A už neber život tak zatraceně vážně , stejně z něj nevyvázneš živý.
Je to zelený pruh a pod ním nápis POLICIE na bočních stranách auta. Pak ti dají všichni pokoj.
Jediné opodstatnění by takové označení mělo, kdyby mělo nějakou společenskou váhu, nebo působilo na úředníky, policisty, myslivce a podobné lidi, kteří když by to viděli, přestali by třeba otravovat.P.S. Znám ještě jedno opodstatnění , které je myslím důležitější " vyloudit někomu úsměv na tváři " !
Protože humor je koření života a kakabusové umřou sami a nasr....í na celý svět, ale všem ostatním budou ukradení.
P.P.S. A už neber život tak zatraceně vážně , stejně z něj nevyvázneš živý.