Vzhledem k tomu, ze ve Mlyne uz je na priste nahlaseno asi 40 lidi, bude mozna tezke se tam rozumne vejit. Kdyz nas bude cca 10, tak se snad jeste zmacknem, ale vic uz by byl problem. Bylo by proto dobre vedet, kolik nas bude, abychom se mohli nejak zaridit. Hlasujte tedy v ankete.
Pri patrani po nekuracke restauraci jsem narazil na Svejk restaurant U Karla, ktery podle sveho webu vypada velmi slusne a disponuje nekurackym salonkem s kapacitou 20 lidi, coz je pro nase potreby zcela idealni. Pokud nas bude hodne, tak tohle navrhuji jako variantu. Co si o tom myslite?
Ja s ucasti urcite pocitam. Snad mi do toho nic neprijde. A kde? To je otazka. Svejka mam za rohem, tak z tohoto pohledu mi vyhovuje. A pokud se tam nekouri, tak super. I kdyz jiz vime, ze cisty vzduch neni vse... Ale snad by mohl byt dobry
Cílem naší restaurace je Vaše naprostá spokojenost s kvalitou jídel i obsluhy. Pokud spokojeni nebudete, informujte vedoucího provozu. Pokud tak neučiníte, jste sami proti sobě.
V případě, že Vám při placení nebude předložen účet z pokladny, neplaťte a považujte se za hosty personálu.
Eh! Chuapi! Kua! Toz to mi nerobte! Fantasticka hospoda pre antifajciarov (cize pre nas!). A ja nemozem prist. Budem mimoriadne v praci. A co je horsie, prvykrat v historii firmy sme nuteni pracovat aj pocas sviatkov, ja pracujem na silvestra v noci
Preto v ankete nehlasujem, inak samozrejme idem
A mam dalsi provokatersky navrh. Keby nahodou sa vam tam pacilo, tak by som bol za to, aby dalsie MAC stretnutia boli prave tam. Co vy na to?
Tak přátelé,
samozřejmě rád i s Ajkou přijdu na MAČ. Nemyslím, že je dobré přeceňovat zrovna tento MAČ. Já vás všechny vidím rád kdykoli a nemusí to být nějaká bombastická "vánoční párty": Naopak tohle mě trochu děsí.
Navíc bych rád upozornil na to, že pokud jste na mě minule naléhali abych osobně zamlouval na tento termín místa ve Mlýně (což jsem učinil) a následně se tu domlouvá jiné místo, trochu .. ne..dost se mě to dotýká ... pokud jsme před třemi týdny nedorazili do mlýna kde nás čekali bez toho, že bychom o tom dali vědět (alespoň já o tom nevím) ... dobrá , v pohodě ale pokud mám být za troubu, tak mi dovolte nesouhlasit.
Já prostě přijdu na MAČ do Mlýna, jak jsme se domluvili, nebudu čekat žádné šou ale pár lidí, se kterými si pokecám třeba i o astronomii ...
Myslim, ze vsichni tu "Vanocni party" chapeme jako nadsazku. Bude normalni MAC, az na to ze si na konci poprejeme hezke Vanoce. Nebudeme zpivat koledy ani nic takoveho (doufam :-X ).
Pokud se do Mlyna rozumne vejdeme, tak prece neni zadny problem. Jenom jsme minule zjistili, ze uz je tam rezervace pro 40 lidi a kdyby nas bylo vice nez je obvykle, tak bychom se nemuseli vejit - z toho vyplynulo hledani alternativnich moznosti.
já vím, kdy jsme to zjistili... hned jak jsem to zamlouval... oznámil jsem to těm co tam byli... nikdo nic nenamítal. V hospodě je odhadem 70 míst (spíš víc) ... tak pokud se očekává účast víc než řekněme 25 lidí na MAČ tak to pochopím ale zdá se mi to nereálné.
navíc mám docela jasnou jasnou představu, že těch 40 lidí bude asi v přední část a do zadní se v pohodě vejdeme.
Aby to nevyznělo, že jsem nějak bytostně závislý na této hospodě... nejsem, jen mě zlobí přístup typu
" prosím zamluv to ... ty se s ním znáš"
a poté co je nám vyhověno se začne řešit změna bez toho, aby někdo dal toto na vědomí na původní dohodnuté místo (nebo tam snad někdo z nás rezervaci zrušil?).
Je totiž možné, že by tam chtěl v tu dobu být i někdo jiný a majitel zájemce odmítá (má přece rezervaci). Až mu laskavě v úterý sdělíme, že na něj ve středu kašleme, budeme za hlupáky ...a jmenovitě nejvíce já.
Tak to jsem nevedel, ze jste se o tom uz bavili. Ani jsem nevedel, ze tam mame permanentni rezervaci. Uznavam, ze pokud nam tam drzel misto a my jsme neprisli, ze to bylo jemne receno neslusne.
Minule kdyz jsme koncili, tak se Martin Vyskocil ptal, ze nas mozna bude vic, jestli pro nas bude misto. Hospoda ma pry 52 mist, z cehoz 40 je zamluvenych - z toho jsem vychazel.
Ten počet je dle mého soudu pro "standardní" provoz. nevím...
pokud ale Martin po této informaci logicky zrušil naši rezervaci, beru to jako bezpředmětné a přijdu jinam.
Pokud to ale Martin ani nikdo jiný neudělal . splním co jsem nahlásil a budu tam.
Na každý pád, jsou nějaká společenská pravidla, která je dobré zachovat a nedělat z nich holubník ... příště by někdo takhle mohl zamést s námi.
shrnu: je li zrušena rezervace.. přijdu jinam
není li .... jsem ve Mlýně
myslim, ze nikdo nechce, abys byl za hlupaka Vsichni jsme automaticky pocitali s Mlynem dokud nam nerekli, ze tam bude velmi malo mista (nejde o prostor, ale o zidle - ma jich pry jen 52). A proto jsme zacali zjistovat, kolik nas vubec ma prijit, coz se jindy nedela. A zaroven se hleda alternativni misto, kdybychom se do Mlyna nevesli... Shanet neco az ve stredu by mohl byt problem...
Tudiz rezervaci v Mlyne by se mela rusit az za predpokladu, ze by bylo jasne, ze se tam nevejdeme.
Nikdo samozřejmě žádnou rezervaci nerušil. Naopak jsem tam při odchodu říkal, že to nějak zvládnem a narvem se tam. Stejně nepočítám, že by přišlo hodně lidí navíc, takže spíše očekávám MAČ navíc s našimi drahými polovičkami a vánoční atmosférou
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;