HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Tak a je to konečně tady :)
nakonec jsem se (dotlačen Risbenem) dostal k ohlášení termínu setkání v Liticích nad Orlicí.
termín je stanoven na 18-20.5.2007.
k dispozici bude kemp v Liticích. 10 chatek pro 4 osoby, 2 sruby pro 8 osob, možnost stanování, kdo přijede se spacákem ... místo se vždycky najde ;D. pro chatky je společné soc. zázemí a umývárny (žádný luxus, ale jde to) součástí kempu je i hospoda "saloon".
Lokalita se nachází v podhůří Orlických hor mezi Vamberkem a Žamberkem v hlubokém údolí Divoké Orlice (když tma, tak pořádná ... a pro všechny ). Světla v kempu si ovládáme sami.
Celý kemp včetně hospody bude v naší režii. Hospodu vyzásobíme podle počtu účastníků (+ rezerva). Součástí areálu je i spol. místnost (jídelna) pro cca 60 osob se samostatným vchodem přístupným z plochy mezi chatkami kde lze odložit techniku. Další program bude upřesněn co nejdříve.
Pro další informace kontaktujte BARTAJ007 nebo RISBENa.
Ve vesnici je vlaková stanice.
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=l ... izIds=none
bartaj007 - Jiří Bárta
nakonec jsem se (dotlačen Risbenem) dostal k ohlášení termínu setkání v Liticích nad Orlicí.
termín je stanoven na 18-20.5.2007.
k dispozici bude kemp v Liticích. 10 chatek pro 4 osoby, 2 sruby pro 8 osob, možnost stanování, kdo přijede se spacákem ... místo se vždycky najde ;D. pro chatky je společné soc. zázemí a umývárny (žádný luxus, ale jde to) součástí kempu je i hospoda "saloon".
Lokalita se nachází v podhůří Orlických hor mezi Vamberkem a Žamberkem v hlubokém údolí Divoké Orlice (když tma, tak pořádná ... a pro všechny ). Světla v kempu si ovládáme sami.
Celý kemp včetně hospody bude v naší režii. Hospodu vyzásobíme podle počtu účastníků (+ rezerva). Součástí areálu je i spol. místnost (jídelna) pro cca 60 osob se samostatným vchodem přístupným z plochy mezi chatkami kde lze odložit techniku. Další program bude upřesněn co nejdříve.
Pro další informace kontaktujte BARTAJ007 nebo RISBENa.
Ve vesnici je vlaková stanice.
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=l ... izIds=none
bartaj007 - Jiří Bárta
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007

HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Pro případ kontakt i na mě, buď pomocí soukromé zprávy nebo na e-mail: Risben@seznam.cz.
A ještě trochu detajlnější pohled na místo kempu
:
http://www.mapy.cz/?query=Litice+nad+Or ... izIds=none
Co se týká cen, mělo by vše být lidové, podobně jako při akci Zatmění Měsíce v Hodkovicích nad Mohelnou
. Já doufám, že bude i stejně dobrá atmosféra a pohoda jako při této zdařilé akci (akorát by mohlo lépe přát počasí).
VŠICHNI JSOU TÍMTO SRDEČNĚ ZVÁNI
Radek (Risben)
A ještě trochu detajlnější pohled na místo kempu

http://www.mapy.cz/?query=Litice+nad+Or ... izIds=none
Co se týká cen, mělo by vše být lidové, podobně jako při akci Zatmění Měsíce v Hodkovicích nad Mohelnou

VŠICHNI JSOU TÍMTO SRDEČNĚ ZVÁNI
Radek (Risben)
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Máte někdo odtud vyfotografovanou panoramu? Sice vím, že tam je omezený výhled, ale když bych si stoupl do prostřed louky, tak jak by to asi tak vypadalo? Díky 

Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Zavazne se hlasim v poctu 2 lidi a jednim TS 15x70 

TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Cassi napsal: Máte někdo odtud vyfotografovanou panoramu? Sice vím, že tam je omezený výhled, ale když bych si stoupl do prostřed louky, tak jak by to asi tak vypadalo? Díky :)Pokud to vyjde, tak se příští víkend panorama nafotí. I když předpokládám, že budeme pozorovat v kempu i v případě dobrých pozorovacích podmínek, tak nejsme omezeni pouze touto možností, ale lze po dohodě vyjet na pozorování na nedaleké stanoviště s nadmořskou výškou kolem 600m, nebo trochu dál na Zakletý s nadmořskou výškou kolem 1000m (Jirka kdyžtak upřesní i s odkazem).
Risben
P.S. Vzhledem k tomu, že se stvou účastí beztak na 100% počítá, tak to uvidíš pak sám
.
Risben
P.S. Vzhledem k tomu, že se stvou účastí beztak na 100% počítá, tak to uvidíš pak sám

New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Tahle akce se mi líbí,neboť je to doslova za kopcem. Rád bych se tam ukázal i třeba s technikou.Jen to počasí dobře objednat. ;D
Píšu si do kalendáře.
Píšu si do kalendáře.

SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Risben napsal: V případě, že budou dobré pozorovací podmínky nejsme omezeni pouhou možností pozorování v kempu, ale lze po dohodě vyjet na pozorování na nedaleké stanoviště s nadmořskou výškou kolem 600m, nebo trochu dál na Zakletý s nadmořskou výškou kolem 1000m (Jirka kdyžtak upřesní i s odkazem).
Risben
V tom případě vás rád přivítám na Koruně.
Tak to abych připravil materiál, nářadí, nějaké montérky, rukavice a dostatečné množství P-tekutin. ;D
D.
Risben

Tak to abych připravil materiál, nářadí, nějaké montérky, rukavice a dostatečné množství P-tekutin. ;D
D.
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
uvazuji o zucastneni se 

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Duk napsal:
D.Nevím, jak to bude s krumpáčema a pod ;D. Ale je to pár kilometrů, tak třeba na výlet přes den pokud bude zájem bychom se tam mohli mrknout. ;D
Předpokládám, že ty se v Liticích ukážeš! .. ani neuvažuj o slovíčku "ne" ;D

D.Nevím, jak to bude s krumpáčema a pod ;D. Ale je to pár kilometrů, tak třeba na výlet přes den pokud bude zájem bychom se tam mohli mrknout. ;D
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury

HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
bartaj007 napsal:
Děkuji za pozvání. Bude toho na mě v tom květnu dost. Od 5.5 budu ve Valmezu, toto je vlastně až za 14 dní. Včera odpoledne jsem to řešil s velitelem, kupodivu mi bylo sděleno, že to není až zase tak daleko a že s tím tak trochu již počítá ;D
Takže jistá rezerva tu asi bude.
Budu s tím tak trochu počítat.
Zdraví Duk (L.)!
Děkuji za pozvání. Bude toho na mě v tom květnu dost. Od 5.5 budu ve Valmezu, toto je vlastně až za 14 dní. Včera odpoledne jsem to řešil s velitelem, kupodivu mi bylo sděleno, že to není až zase tak daleko a že s tím tak trochu již počítá ;D
Takže jistá rezerva tu asi bude.
Budu s tím tak trochu počítat.
Zdraví Duk (L.)!
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
další informace k Liticím:
vstupní poplatek ve kterém je zahrnuto ubytování je 100,- Kč /osobu.Pro toho kdo bude chtít bude připraveno triko se jménem, přezdívkou a logem hvězdobraní za 110kč (prosím specifikovat v přihlášce i s velikostí)
zajištěny budou snídaně, večeře, v noci gril druhá večeře viz Hodkovice (cena cca 200,-/osobu a den)... pivo, vínko, něco na zahřátí si bude individuálně platit každý zvlášť. Ve vesnici je možné se najíst i v místní hospodě.
Saloon v kempu bude přístupný prakticky nonstop.
Závaznou přihlášku prosím poslat nejpozději do 14.5.2007
Přijet lze i bez přihlášení (místo pro spacák se najde)s jídlem to bude složitější ale ...
.
Z organizačních důvodů budeme raději pokud se přihlásíte
PŘIHLÁŠKA: http://sweb.cz/RadovanBanert/litice2007.xls
vstupní poplatek ve kterém je zahrnuto ubytování je 100,- Kč /osobu.Pro toho kdo bude chtít bude připraveno triko se jménem, přezdívkou a logem hvězdobraní za 110kč (prosím specifikovat v přihlášce i s velikostí)
zajištěny budou snídaně, večeře, v noci gril druhá večeře viz Hodkovice (cena cca 200,-/osobu a den)... pivo, vínko, něco na zahřátí si bude individuálně platit každý zvlášť. Ve vesnici je možné se najíst i v místní hospodě.
Saloon v kempu bude přístupný prakticky nonstop.
Závaznou přihlášku prosím poslat nejpozději do 14.5.2007
Přijet lze i bez přihlášení (místo pro spacák se najde)s jídlem to bude složitější ale ...

Z organizačních důvodů budeme raději pokud se přihlásíte

PŘIHLÁŠKA: http://sweb.cz/RadovanBanert/litice2007.xls

HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
bartaj007 napsal: Pro toho kdo bude chtít bude připraveno triko se jménem, přezdívkou a logem hvězdobraní za 110kč (prosím specifikovat v přihlášce i s velikostí)
Mohu vidět grafický návrh loga? To abych věděl, zda se mi bude líbit Pokuď to nechceš zveřejňovat, tak mi obrázek pošli na mail Dík
Mohu vidět grafický návrh loga? To abych věděl, zda se mi bude líbit Pokuď to nechceš zveřejňovat, tak mi obrázek pošli na mail Dík
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Cassi napsal:
Mohu vidět grafický návrh loga? To abych věděl, zda se mi bude líbit Pokuď to nechceš zveřejňovat, tak mi obrázek pošli na mail DíkNa logu se zatím pracuje
. Zájemcům bude určitě umožněno shlédnutí
. Pokud to vyjde bude i možnost omezeného dotisku přímo na akci.
Mohu vidět grafický návrh loga? To abych věděl, zda se mi bude líbit Pokuď to nechceš zveřejňovat, tak mi obrázek pošli na mail DíkNa logu se zatím pracuje

HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
Risben napsal:
Na logu se zatím pracuje
. Zájemcům bude určitě umožněno shlédnutí
. Pokud to vyjde bude i možnost omezeného dotisku přímo na akci.
Jako ze dotisknete logo primo na zajemce? ;D To sem tedy zvedavy.
Na logu se zatím pracuje

Jako ze dotisknete logo primo na zajemce? ;D To sem tedy zvedavy.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
HVĚZDOBRANÍ LITICE 2007
michal.b napsal:
Jako ze dotisknete logo primo na zajemce? ;D To sem tedy zvedavy.Jelikož předpokládám, že se akce určitě zúčastníš, tak uvidíš sám (ty budeš vypadat) ;D.
Teď vážně, počítá se, že se nějaké to triko vezme navíc a v případě zájmu na akci se dotiskne (logo akce i se jménem, či přezdívkou účastníka). Z organizačního hlediska je však lepší si tričko předem objednat
.
Jako ze dotisknete logo primo na zajemce? ;D To sem tedy zvedavy.Jelikož předpokládám, že se akce určitě zúčastníš, tak uvidíš sám (ty budeš vypadat) ;D.
Teď vážně, počítá se, že se nějaké to triko vezme navíc a v případě zájmu na akci se dotiskne (logo akce i se jménem, či přezdívkou účastníka). Z organizačního hlediska je však lepší si tričko předem objednat