Pozorování u Prahy
Pozorování u Prahy
Počasí se začíná tvářit vlídně. Vláďo, až budeš vědět, tak dej vědět, jestli pojedeš...
P.S.: I když teď jsem ještě kouknul na oblohu a je tam takový vysoký závoj. Tak uvidíme.
P.S.: I když teď jsem ještě kouknul na oblohu a je tam takový vysoký závoj. Tak uvidíme.
Pozorování u Prahy
Dnes bych raději nejel, právě jsem se vrátil z kontroly pěnic a rákosníků a všechno je šíleně mokrý.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Pozorování u Prahy
Dnes bych raději nejel, právě jsem se vrátil z kontroly pěnic a rákosníků a všechno je šíleně mokrý.
No tak to ti zavidim, ja bych klidne jel i na ty penice a rakosniky ::)
No tak to ti zavidim, ja bych klidne jel i na ty penice a rakosniky ::)
Jsem zacatecnik, ale lecim se 
Pozorování u Prahy
Tak uvidíme zítra jak s námi naloží počasí.
Pozorování u Prahy
Co dnes dle počasí, byl by nějaký zájemce?
Pozorování u Prahy
Ahoj Vlado, pokud se pocasi umoudri (zatim predpoved nic moc, kdyby se kolem 24hod melo zatahnout tak je to o nicem, potrebuji tak do 2-3 rano mit jasno jinak nema smysl fotit), tak bych se jako pripadny zajemce hlasil no ale pokud bude pocasi nejiste zkusim nejake pokusy z mesta...
Pozorování u Prahy
Uvidíme, zatím to aspoň u mě vypadá líp než předpověď na teď. Měl bych tu být kolem osmé , jo radši bych případně jel na Suchomasty, mají lepší jih, ale horší zbytek.
Pozorování u Prahy
vybral jsem si objekt, ktery bych mohl dneska fotit a je na severu, resp. na severo-vychode, tj. zustavam v Praze (odkud mam na sever dobre podminky). Bude to pres H alfu, tak snad to vyjde 
takze klidne dej ty Suchomasty, pac to ja nevim kde presne je narozdil od Tobolky...
takze klidne dej ty Suchomasty, pac to ja nevim kde presne je narozdil od Tobolky...
Pozorování u Prahy
Asi budu litovat, ale na sám nemám dnes sil.
Pozorování u Prahy
Možná bych byl schopen dnes vyrazit na Suchomasty, tak od 22hod.
Pozorování u Prahy
Taky si říkám 21 rozhodne. 20,45 další bouřka zde, čímž je to jasné, hezky v suchu a teple doma.