Takze presuva sa na zajtra! Dufam ze sa este niekto prida!
BASE - Brnenske Astro Setkani
-
Tomas Merka
Marek Mahut napsal: Tak dnes o 19h? 
Fedora | Astronomy Project -- http://fedoraproject.org/wiki/SIGs/Astronomy&&TSC/SKY NWT 254/1200mm 10” DOBSON, skylux 70/700, triedr 10x50
Dalsie BASE za nami bolo standartne v hospode na mendlaku mpe porozpraval ako sa mu pozoruje s novym ethosom a zase sme debatili o linuxe, astronomii a tak...
Prisiel aj ZV a kecali sme o foteni a o tom ako je pri Brne tazke najst nejake solidne pozorovacie miesto.
Toz dalsi brnaci o tyzden sa na vas tesime
Prisiel aj ZV a kecali sme o foteni a o tom ako je pri Brne tazke najst nejake solidne pozorovacie miesto.
Toz dalsi brnaci o tyzden sa na vas tesime
Brňáci, plánujeme další BASE. Tentokrát zítra v 19.00 tradičně v pivovarské hospodě na mendláku. Nějací noví zájemci?
- daliborktk
Ahoj,
předbězně se hlásím.
předbězně se hlásím.
Já předběžně hlásím, že to tentokrát nezvládnu - tenhle i příští týden mám úplně zabitý prací na bytě - do konce dubna se musíme přestěhovat.
http://astrofoto.euweb.cz&&zvrastil (at) seznam (bodka) cz
Toz ja tiez pridem 
Ahoj všem. Dnes jdu pozorovat a fotit , nejspíš budu někde v okolí Masarykova okruhu na odstavném parkovišti.. pokud někdo chce - može se přidat.
JakubS8 napsal: Ahoj všem. Dnes jdu pozorovat a fotit , nejspíš budu někde v okolí Masarykova okruhu na odstavném parkovišti.. pokud někdo chce - može se přidat. Juj. .Dnes mi to nevyhovuje...Ale keby si siel aj zajtra tak sa pridam A prosim ta mas nabijacku na baterku na Canon EOS300D? Neviem ci som ju nestratil alebo nenechal na Slovensku 
Nabíječku mám - měl bych jít i zítra. Mám zapujčen teleobjektiv Canon EOS 600 L IS USM f4, tak ho jdu testnout... ;D kdybych nereagoval zde tak mobil na mně máš ne?
mpe napsal: Brňáci, plánujeme další BASE. Tentokrát zítra v 19.00 tradičně v pivovarské hospodě na mendláku. Nějací noví zájemci?A co čepují?

Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
-
Tomas Merka
LaBa napsal:
Juj. .Dnes mi to nevyhovuje...Ale keby si siel aj zajtra tak sa pridam A prosim ta mas nabijacku na baterku na Canon EOS300D? Neviem ci som ju nestratil alebo nenechal na Slovensku
Zajtra by som isiel aj ja, dajte este vediet cez jabbera.
Juj. .Dnes mi to nevyhovuje...Ale keby si siel aj zajtra tak sa pridam A prosim ta mas nabijacku na baterku na Canon EOS300D? Neviem ci som ju nestratil alebo nenechal na Slovensku
Zajtra by som isiel aj ja, dajte este vediet cez jabbera.
Fedora | Astronomy Project -- http://fedoraproject.org/wiki/SIGs/Astronomy&&TSC/SKY NWT 254/1200mm 10” DOBSON, skylux 70/700, triedr 10x50
-
Tomas Merka
Tak ako, bude pivko dnes?
Jestli bude škaredě tak bych aji šel, pokud bude jasno, jdu do terénu 
Toz Brnaci. Dame zajtra dalsie BASE?
Stvrtok je sviatok, takze by nemal byt problem s ucastou
Mozme sa skusit tam dohodnut na nejakom pozorvani, ked sa nahodou pocasie umudri. Podla modelov na wetterzentrale.de to vyzera celkom nadejne mohla by vyjst aspon cast noci
Stvrtok je sviatok, takze by nemal byt problem s ucastou
Mozme sa skusit tam dohodnut na nejakom pozorvani, ked sa nahodou pocasie umudri. Podla modelov na wetterzentrale.de to vyzera celkom nadejne mohla by vyjst aspon cast noci
Ahoj
Já má na středu (dnes) akci pálení čarodejnic a bečku, takže se předem omluvám, každopádně další dny nebudu dělat nic jiného než jezdit pozorovat.. mám vyhlídnuté nové místo je to v Křižovicích u Doubravníku na políčku na lesní cestě na krásné louce s dobrým výhledem na jih od východu k západu, dá se tam dojet autem a ve vesnici jsem si všiml pouze jediné lampy, která je na jejím druhém konci. Je to taková vesnička jak z Werichova fimfárum "Nejdedále" nadm. výška 510m. ale svůj program můžu přizpůsobit...
P.S.: U toho Masarykova okruhu jsou velice špatné pozorovací podmínky - nebrat
Já má na středu (dnes) akci pálení čarodejnic a bečku, takže se předem omluvám, každopádně další dny nebudu dělat nic jiného než jezdit pozorovat.. mám vyhlídnuté nové místo je to v Křižovicích u Doubravníku na políčku na lesní cestě na krásné louce s dobrým výhledem na jih od východu k západu, dá se tam dojet autem a ve vesnici jsem si všiml pouze jediné lampy, která je na jejím druhém konci. Je to taková vesnička jak z Werichova fimfárum "Nejdedále" nadm. výška 510m. ale svůj program můžu přizpůsobit...
P.S.: U toho Masarykova okruhu jsou velice špatné pozorovací podmínky - nebrat