Frýdek Místek a okolí
Frýdek Místek a okolí
Meteopress předpovídá počasí takové nějaké... hnusně/pěkně, mohlo by to vyjít ::)
btw nemohli byste mě někdo (v případě špatného počasí), prosím, hodit potom do F-M? Byl bych moc vděčný, nejsem pojízdný, alespoň prozatím.
btw nemohli byste mě někdo (v případě špatného počasí), prosím, hodit potom do F-M? Byl bych moc vděčný, nejsem pojízdný, alespoň prozatím.
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
tak začínám uvažovat o stavbě archy jestli bude ještě pršet,hlásí už na zítra ochlazení takže uvidíme.
S tím odvozem do FM to určitě nějak dopadne/dobře/když tak tě hodím já.
ahoj Milan
ahoj Milan
-
milan1960
Frýdek Místek a okolí
Milane Ty nemáš rád vodu?Když píšeš.....tak začínám uvažovat o stavbě archy jestli bude ještě pršet,hlásí už na zítra ochlazení takže uvidíme.
Ahoj.To ochlazení mě děsí.Raději mám pod kolama vodu jak led!Čau Milan
Ahoj.To ochlazení mě děsí.Raději mám pod kolama vodu jak led!Čau Milan
Frýdek Místek a okolí
bafan napsal: tak začínám uvažovat o stavbě archy jestli bude ještě pršet,hlásí už na zítra ochlazení takže uvidíme.
ahoj Milan
Díky, doufám, že nebudu muset zůstat zase v práci, tento týden dělám každodenně přesčasy :-/
ahoj Milan
Díky, doufám, že nebudu muset zůstat zase v práci, tento týden dělám každodenně přesčasy :-/
Frýdek Místek a okolí
Zdravím přátelé,
podle MEDARDA, by se mohla oblačnost v sobotu k ránu protrhávat, bude ale zima kolem -3.
podle MEDARDA, by se mohla oblačnost v sobotu k ránu protrhávat, bude ale zima kolem -3.
Murphyho zákon seeingu: Seeing je nejhorší v okamžiku expozice.
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
-
milan1960
Frýdek Místek a okolí
aquarius napsal: Zdravím přátelé,
podle MEDARDA, by se mohla oblačnost v sobotu k ránu protrhávat, bude ale zima kolem -3.Ahoj Tomáši a ostatní .K ránu nám to na našem setkání nepomůže.Snad jen pro mě to má smysl-až půjdu v 5.00 hod do práce tak se mi snad nebudou sypat za krk dešťové nebo sněhové srážky.Čau Milan
podle MEDARDA, by se mohla oblačnost v sobotu k ránu protrhávat, bude ale zima kolem -3.Ahoj Tomáši a ostatní .K ránu nám to na našem setkání nepomůže.Snad jen pro mě to má smysl-až půjdu v 5.00 hod do práce tak se mi snad nebudou sypat za krk dešťové nebo sněhové srážky.Čau Milan
-
milan1960
Frýdek Místek a okolí
Ahoj
.Tak,že dnes v 17.00 u Bafana v Metylovicích.Láďo máš SZ.Milan
Frýdek Místek a okolí
Hm, tak si to užijte, dejte si birell i za mě, dělám tak to osmi nebo devíti, klasická páteční (a předvánoční) pohoda. >:( >:( >:(
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
jak se tak dívám na oblohu , tak večer můžeme vystřelit nějaký ohňostroj a fotky pak vydávat za proletající Geminidy a všichni nám budou závidět ;D ;D
večer v 17.00
ahoj Milan
večer v 17.00
ahoj Milan
- milan kuhejda
Frýdek Místek a okolí
nakonec to zas tak vadit nebude,posedíme pokecáme,popijeme birrela pokoukáme na Tomášův motorový stolek a uděláme si pohodový večer,co si přát víc když obloha na nás úplně zanevřela.
Pánové jeďte opatrně,Vrchovina bude určitě namrzlá
ahoj Milan
Pánové jeďte opatrně,Vrchovina bude určitě namrzlá
ahoj Milan
-
milan1960
Frýdek Místek a okolí
Druhé setkání členů AF ze širokého okolí Frýdku-Místku proběhlo ke vší spokojenosti zůčastněných.Tímto děkuji Bafanovi a jeho paní za pěkný večer .Tentokrát nás bylo o jednoho více-navíc dorazil Bob z Ostravy.Při minulém setkání nám mlha nedovolila pozorovat a nyní vytrvalé sněžení vykonalo své tak ,že z Geminid jsme neviděli nic.
Tak,že Milane ještě jednou díky.milan1960
Tak,že Milane ještě jednou díky.milan1960
Frýdek Místek a okolí
Pro Milan1960:Moc hezky napsané a vydařené fotky ;D.
Dodám ještě, že jsme všichni dojeli ve zdraví domů a "Geminidy" mi pře autem lítaly až do Ostravy ;D ;D
Milane, díky.
Dodám ještě, že jsme všichni dojeli ve zdraví domů a "Geminidy" mi pře autem lítaly až do Ostravy ;D ;D
Milane, díky.
Murphyho zákon seeingu: Seeing je nejhorší v okamžiku expozice.
Frýdek Místek a okolí
Připojuji se k díkům za pohostinnost a všem za příjemné setkání.
fidler
fidler