na doporuceni aliena105, jsem si stahnul nize uvedeny programek....podle mne hezky zpracovane!... 8) da se s tim hezky vyhrat

http://stellarium.sourceforge.net/
Quax napsal: Pro začátečníka je to opravdu dobrý program. Stáhl jsem si verzi 0.9.0
Nevím proč, ale na počítači doma mi nechodí. Po spuštění proběhne okno příkazového řádku a program skončí. Nikde se mi nepodařilo přijít na to, proč to neběží. Přitom v práci a ještě na notebooku funguje bezproblémově.
Řešení nemám ale zkušenost ano. Konkrétně při kliknutí na uložení stanoviště program spadne.
To je právě možno u bussines verze já mám Home premium a downgrade nejde, takže nezbude, než to nějak obejít. Díky za reakce
....možnost downgrade na Windows XP
moze byt sposobene zapisom niekam kam nemoze zapisovat. skusit ho naistalovat do slozky ktora je na ploche.
cibess napsal: Zdravím, požíval jsem Stellarium na OS WinXP zcela bez problémů, po novém roce jsem upgradoval notýska a mám v něm Vistu, Stellarium spustím, pokud ale začnu kupř. nastavovat pozorovací stanoviště, tak mi okamžitě padá, zkoušel jsem re-instal a pořád to zlobí. Máte někdo podobnou zkušenost popř. řešení?
Díky moc za informace ;)
Řešení nemám ale zkušenost ano. Konkrétně při kliknutí na uložení stanoviště program spadne.
Zpět na “Software, literatura, ...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti