Kufřík na okuláry
Kufřík na okuláry
Ahoj, potřeboval bych info na internetový obchod, kde by prodávali universální hliníkový kufřík(mé okuláry nemájí pořádně kde bydlet).Moje finanční zdroje z NASA ;D jsou totálně vyždímaný a tak sháním něco do 500 Kč.
Díky za typ.
Díky za typ.
Kufřík na okuláry
No, tak nebude to sice internetový obchod, ale minulý týden jsem takový kufřík koupil v Lídlu za 390 Kč. Možná ještě někde bude k mání

život chápu jako muzikál, pak se dá vydržet...
Kufřík na okuláry
Hliníkové kufříky do 500,- Kč seženeš i v Hornbachu, nebo Bauhasu. V jednom z těchto obchodů (bohužel, již nevím v kterém) jsem ho kupoval kolem 300,-Kč. Byl však bez vnitřní molitanové vystýlky. Menší kufřík s molitanovou vystýlkou, která je dělena na centimetrové čtverečky a podle velikosti okuláru, nebo jiného předmětu si vyrobíš otvor vytrhnutím potřebného počtu těchto čtverců mají ve stříbrno-černém provedení a stál něco málo přes 500,- Kč. Já jsem s ním velmi spokojen
. Kufřík je vidět i v pozadí mé fotografie v nicku
.
Risben
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
Kufřík na okuláry
Tak to by mě Radku také zajímalo, kde že se dá koupit s tou vystelkou.
V Hornbachu jsem koukal v Hradci, ale tam jsem na něj nenarazil nebo jsem špatně hledal.
Kdeže je v Phe Bauhaus ::)
D.
V Hornbachu jsem koukal v Hradci, ale tam jsem na něj nenarazil nebo jsem špatně hledal.
D.
Kufřík na okuláry
Duk napsal: Tak to by mě Radku také zajímalo, kde že se dá koupit s tou vystelkou.
D.Jeden Bauhaus je na Pankráci (Praha 4) a druhý je v Chabrech. Pokud jsem kufřík koupil v Bauhausu, tak to byl určitě ten v Chabrech, né vždy co mají v jednom mají i v druhém
.
Risben
P.S. Tento kufřík používá též Kami, možná dá také tip na jeho opatření v jiné lokalitě
.
D.Jeden Bauhaus je na Pankráci (Praha 4) a druhý je v Chabrech. Pokud jsem kufřík koupil v Bauhausu, tak to byl určitě ten v Chabrech, né vždy co mají v jednom mají i v druhém
Risben
P.S. Tento kufřík používá též Kami, možná dá také tip na jeho opatření v jiné lokalitě
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
Kufřík na okuláry
mpe napsal: Já ho mám taky a koupil jsem ho v Brně v Hornbachu.
Takhle nějak vypadá
Jo, to je přesně ono
.
Já mám akorát okuláry umístněné na výšku (kufřík je dostatečně vysoký). Vejde se toho tam pak mnohem více
. V mém případu sedm standartních okulárů 1,25", barlow 1,25", binonástavec (upravený přímohledný mikroskopický) Carl Zeiss se třemy páry okulárů.
Risben
Takhle nějak vypadá
Já mám akorát okuláry umístněné na výšku (kufřík je dostatečně vysoký). Vejde se toho tam pak mnohem více
Risben
Kufřík na okuláry
Já jsem si koupil obyčejný sice plastový ale zase za 99,- Kč v hypernově, vystlal jsem ho vysokým černým molitanem (ani nevím kde jsem ho sebral - asi od nějakého PC komponentu....??? matterboard?) a podle potřeby jsem do něj vytavil otvory na okuláry. Jednoduché, efektivní....
Kufřík na okuláry
Ja si koupil karimatku, nastrihal a po vrstvach slepil vterinovym lepidlem, vlozil do mini-kufriku a nozem vyrezal otvory pro okulary.
Jako zacatecnikovi mne to prozatim staci
Jako zacatecnikovi mne to prozatim staci

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Kufřík na okuláry
Risben napsal:
.
Já jsem ten svůj kupoval v OBI v Pardubicích.Ani nevím kolik stál,tuším že 370Kč. Rozměry má Š 450 x V 130 x H 300mm. Zdál se mi dost velký,ale po pravdě řečeno,už mě začíná přetejkat jako ten minulý.
;D ;D ;D
Vnitřní molitan nemám,okuláry jsou v krabičkách.
Je to fajn věc a díky Matesovi jsem si ho taky pořídil.
Já jsem ten svůj kupoval v OBI v Pardubicích.Ani nevím kolik stál,tuším že 370Kč. Rozměry má Š 450 x V 130 x H 300mm. Zdál se mi dost velký,ale po pravdě řečeno,už mě začíná přetejkat jako ten minulý.
;D ;D ;D
Vnitřní molitan nemám,okuláry jsou v krabičkách.
Je to fajn věc a díky Matesovi jsem si ho taky pořídil.
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, KC200/2000, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
Kufřík na okuláry
Duk napsal: Tak to by mě Radku také zajímalo, kde že se dá koupit s tou vystelkou.
D.
Tu výstelku jsem při hledání kufříku na netu někde viděl-je to přesně ta s vytrhávacíma kostičkama. Stojí kolem 200 Kč. Zkusím ji znovu najít.
D.
Tu výstelku jsem při hledání kufříku na netu někde viděl-je to přesně ta s vytrhávacíma kostičkama. Stojí kolem 200 Kč. Zkusím ji znovu najít.
Kufřík na okuláry
Pepan napsal:
Už jsem tu výstelku našel, je zde: http://conrad.svet-nakupu.cz/penova-roh ... /dp-76970/
Už jsem tu výstelku našel, je zde: http://conrad.svet-nakupu.cz/penova-roh ... /dp-76970/
Kufřík na okuláry
mpe napsal: Já ho mám taky a koupil jsem ho v Brně v Hornbachu.
Takhle nějak vypadá
Dnes jsem takový viděl v Praze na Pankráci v Bauhausu. Jenže neměl vystýlku nahoře. Tam měl futrály pro nářadí. Rozměry jsou 320x230x155. Stál 500 Kč. Je to ten samý? Pak tam měli ještě větší, ale ten už stál 890. Rozměry má 420x380x154. Do toho už se vejde celkem dost.
Takhle nějak vypadá
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
Kufřík na okuláry
Já koupilv Baumaxu dva hliníkové kufříky v sobě za 500,-Kč.Dvě karimatky po 48,-Kč,nařezal na obdélníky a vylepil jím dno i víko kufru.Pak jsem odlamovacím nožem vyříznul přesně podle bina a okulárů otvory ve vlepených vrstvách a je to parádní.Bob.
Orion Optics UK 500/2000