Stránka 78 z 78

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 28. 06. 2019, 06:59
od Panda
Tento problém som mal. Chyba bola vo vypínači. Prišiel som na to opakovaným zapínaním a vypínaním. Montáž pritom niekedy nabehla. Vypínač som vybral a vyčistil. Odvtedy ide.

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 28. 06. 2019, 07:41
od pavelseb
Díky za tip, vyzkouším...

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 04. 07. 2019, 13:34
od pavelseb
Bylo to ono, díky moc

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 27. 07. 2019, 17:47
od zbignieww
No jo, 78 stranek s problemy cg5gt ...hmm, to o necem svedci... :( Pridam taky :

jako blesk s nebe na displeji vse mam ve spanelskym, nebo portugalskym. Nereaguje to na Menu ani na Info, vlastne na nic nereaguje ...
K montazi se chovam jako k miminku, byl na prohlidce u p. REHACKA, Jemu vse fungovalo bez problemu, namazal atp atd.
Presto pomalu reagoval a reaguje na tlacitka ovladace - nebo vubec nereaguje, Byly taky vymeneny silikonove tlacitka, vlastne cela ta silikonova tabule.
Uz ho vubec nepouzivam na go to, hlavne at te motorky pracuji - a ted takovy dalsi pruser... neplni prikazy a k tomu ten cizi jazyk...

Pomuze nekdo ??? :(

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 27. 07. 2019, 18:51
od vla
Já myslím, že to svědčí o tom, že to je oblíbená a hodně rozšířená montáž a proto je k ní tolik napsáno.

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 27. 07. 2019, 19:16
od Bill
vla píše:Já myslím, že to svědčí o tom, že to je oblíbená a hodně rozšířená montáž a proto je k ní tolik napsáno.


Já si to nemyslím. Já bych čekal, že (H)EQ5-6 budou mnohem oblíbenější. Ale holt krokové motorky jsou asi spolehlivější než tyhle DC s kodéry. Taky jsem nikdy neslyšel, že by EQ montáže měli problém s vypínačem. Tady bych čekal, že za ním bude kondenzátor a špičky při zapínání ten vypínač likvidují - jinak je to určitě podobný jako u EQ...

U CG5 jsem jednou musel přehrát FW, protože se mi poškodil. Jednou jsem to musel restartovat do factory defaultu. Tohle se mi prozatím taky u EQ6 nestalo...
Na druhou stranu mám v EQ6 opravovanou základní desku :-(

Re: CG-5 Advanced - problém

Napsal: 29. 07. 2019, 17:31
od zbignieww
No prosim , reflex dedka ...!
Nedalo mi to klid a krome premysleni pohrabal jsem v papirech...

Mudr. ing. Zdenek Rehor mi opravoval montaz - a ne jakysi Rehacek :( Odkud jsem vzal toho Rehacka ???

Tim se omlouvam panu Zdenkovi a slibim, ze uz navzdy si budu pamatovat to prave !

:)