MilAN píše:... Je to fórum, musím očekávat jak kladné, tak negativní reakce ...
Jo to si napísal pekne, ja som naivne niečo také aj očakával, ale nejak to nemá nič spoločné s tým, čo sa tu popísalo posledné strany - namiesto pozitívnych, či negatívnych reakcií je tu len hŕba nezmyselných reakcií (presne ktorým som sa chcel vyhnúť tým komentárom v pôvodnom príspevku "brať s rezervou").
A vôbec, o čom to celé je? Potrebuješ mať proste vždy pravdu, či sa nudíš a nemáš sa s kým porozprávať??
To, že sem Homer prišiel len "hejtiť" ani nehovorím. Pravdilo #7 tu na AF zrejme neplatí.
Ja sa potom ani nečudujem chudákom začiatočníkom, čo tu chcú nájsť nejaké relevantné info, keď je zahrabané pod tonou balastu a keď sa na niečo spýtajú ešte je zle, že si to nenašli a radšej píšu mne, alebo iným súkromne ...
Podobne, ako s Milanovym odkazom. To bol taký veľký problém poslať odkaz na vlákno, kde sa o tom pojednáva, alebo aspon nasmerovať na sekciu, kde tá diskusia teraz či dávnejšie bola? Lepšie je asi popísať 3 strany bez informačnej hodnoty, že?
Admini: Čo keby sa toto proste rozumne odstrihlo? Či má byť to fórum plné komentárov bez ohľadu na kvalitu?