Zdravim vsechny na foru.
Kdyz procitam kazda temata z oblasti astrofotografie nedalo me abych se tez nepochlubil i se snimky ktere jsem prozatim poridil od roku 2004 kdy jsem si zakoupil DF a vratil se aktivne zpet ke konicku. Pokud budete mit zajem muzete je shlednout ve fotoalbu na http://album.volny.cz/martinvv/ uzivatele martinvv. Album zatim z prevazne casti obsahuje snimky z oblasti námi neprizniveho pocasí - mraky, blesky, tromby. Z mensi casti pak me vybaveni a snimky (zatim) Mesice. Budu moc rad za kazdy zaslany nazor byt i negativniho pojeti. Album sice neobsahuje tak hojny pocet fotografii jako u ostatnich uzivatelu, ale casem az dotahnu k vyssimu stupni sve vybaveni a zkusenosti se jich zde objevi urcite vice.
MartinV
Fotoalbum - MartinV
Fotoalbum - MartinV
Osobní stránky: http://dslr-astrophotography.cz/
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
Poz. stanoviště: Kamenný vrch, Stránské, Norberčany, Morav
FSQ 106ED, Losmandy G-11 GoTo L4 (Ascom Gemini telescope.NET), EOS 40Dmod, Lunático EZG60, Lacerta MGEN, QHY5L II, SQM-L, Lenovo x200
Fotoalbum - MartinV
Ahoj
Na začiatok su to velmy pekné fotky. Najviac ma uchvátili tie blesky alebo západ slnka a tam to sfarbenie oblohy od modra cez oranžovu až do ružova. Velmy pekné Aj si sa na tej snímke pohral trocha s kontrastom?
MiSo
Na začiatok su to velmy pekné fotky. Najviac ma uchvátili tie blesky alebo západ slnka a tam to sfarbenie oblohy od modra cez oranžovu až do ružova. Velmy pekné Aj si sa na tej snímke pohral trocha s kontrastom?
MiSo
Newton 114/900 &&Trieder 8x21&&Digital Olympus C-5060 Wide zoom&&Kamera Sony 0,8 Mpix
Fotoalbum - MartinV
S fotografiemi jsem si skoro vubec nehral snad krome srovnani horizontu.Nechal jsem je takove jak je podal DF.
P.S.: Diky za nazor
MartinV
P.S.: Diky za nazor
MartinV
Fotoalbum - MartinV
Neni začo. . A to musela byť naozaj parada vidieť tak pekne zafarbene mraky 
MiSo
MiSo
Newton 114/900 &&Trieder 8x21&&Digital Olympus C-5060 Wide zoom&&Kamera Sony 0,8 Mpix
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Fotoalbum - MartinV
Zajímavá obec, Vsisko?
Zřejmě máš dobré podmínky a jak se zdá i dobré vybavení, takže se budu těšit i na případné snímky oblohy přes EOS300D.
Blesky jsou zdařilé, sám podobné nemám. Tromba vyloženě klikařina
Zřejmě máš dobré podmínky a jak se zdá i dobré vybavení, takže se budu těšit i na případné snímky oblohy přes EOS300D.
Blesky jsou zdařilé, sám podobné nemám. Tromba vyloženě klikařina
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Fotoalbum - MartinV
To: MaG
Ano obec Vsisko. Na mape ji skoro ani nenajdes. Spada pod obec Velký Tynec a ta pod okr. Olomouc. Diky vystavbe obchodniho centra Olympia Olomouc je ted trochu vice znamejsi, ale take diky Olympie se tu i rapidne zhorsili astronomicke podminky prevazne na severu.
MartinV
Ano obec Vsisko. Na mape ji skoro ani nenajdes. Spada pod obec Velký Tynec a ta pod okr. Olomouc. Diky vystavbe obchodniho centra Olympia Olomouc je ted trochu vice znamejsi, ale take diky Olympie se tu i rapidne zhorsili astronomicke podminky prevazne na severu.
MartinV
Fotoalbum - MartinV
Ahoj
máš opravdu pěkné fotky ,hlavně se mi líbí ty blesky.Tak hodně zdaru při dalším focení

máš opravdu pěkné fotky ,hlavně se mi líbí ty blesky.Tak hodně zdaru při dalším focení
49°43'9" N&&15°46'14" E
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6