Kufřík

Odpovědět
caribic10

Kufřík

Příspěvek od caribic10 »

Koupím buď hliníkový kufr nebo klasický plastový (kancelářský) na nějaké drobotiny. Z hlavy nevím rozměry, ale mám na mysli hruba o velikosti těch klasických kufříků jak se nosí do kanceláře na papíry a tužky Kdo ho má a nepotřebuje nabídněte.

Díky Kuba
http://planetaryphoto.cz/ ,  EOS 600D + nějaká ta bižuterie okolo
jirka.P
Věk: 52

Kufřík

Příspěvek od jirka.P »

Ahoj
Hliníkový kufřík na různé příslušenství jsem koupil v OBI za 400kč.Ty přehrádky si můžeš měnit.Ty modré jsou dodělávané,protože originálních je málo.
biker.fm
Věk: 58
Kontaktovat uživatele:

Kufřík

Příspěvek od biker.fm »

jirka.praks napsal: Ahoj
Hliníkový kufřík na různé příslušenství jsem koupil v OBI za 400kč.Ty přehrádky si můžeš měnit.Ty modré jsou dodělávané,protože originálních je málo.Mi to nejak neda, ten kufrik mam taky, ale jak si to fotil ? To vypada zes to nekde vymachal v bahne (to co mas v tom kufriku).
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.

APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
jirka.P

Kufřík

Příspěvek od jirka.P »

ha,ha,ha.Ne,pečuji o něho dobře.Je to jen blbě vyfocený při žárovce z mobilu.To foto jsem pořídil jen tak ze srandy.Jako reklama na kufřík ale stačí.Ty puntíky na všem je námraza,co se mi udělala když jsem ho různě otvíral pro věci.Dalekohled,foťák i noťas na tom byli ještě líp.Klobouk dolů technice:-).Korekční deska ale byla v pohodě.Dávám to za výbornou radu MMyse polepit rosnici chlupatou samolepicí tapetou(někde tady na fóru).Vypadá že to dobře zachycuje námrazu.Furt jsem brouzdal po vyhřívání a teď s tím počkám.
jirka.P

Kufřík

Příspěvek od jirka.P »

Vyfotil jsem ho znovu,pokojová teplota.
biker.fm
Věk: 58
Kontaktovat uživatele:

Kufřík

Příspěvek od biker.fm »

jirka.praks napsal: Vyfotil jsem ho znovu,pokojová teplota.Jj, ted uz to vypada jako pouzitelna technika umyta od bahna :-)
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.

APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Duk

Kufřík

Příspěvek od Duk »

Sada hliníkových kufříků opět v akci od 7.1 -20.1.2009 v prodejní síti MAKRO
3 v 1 cena 534,- včt. DPH
psal

Kufřík

Příspěvek od psal »

Duk napsal: Sada hliníkových kufříků opět v akci od 7.1 -20.1.2009 v prodejní síti MAKRO
3 v 1 cena 534,- včt. DPH
Poradíte mi, jestli do největšího z těch kufříků dám Meade ETX90PE? Případně kde a za kolik vhodný kufřík kouput? Neodkazujte mě prosím na Meade originál. Hledám levnější řešení. Děkuji.
jirka.P

Kufřík

Příspěvek od jirka.P »

hliníkovej kufr z OBI v akci stál 1220, kč
35*45*55 , vevnitř pěnová guma a na víku gumová poutka na nářadí
To jen pro inspiraci,jsou i větší
psal

Kufřík

Příspěvek od psal »

jirka.praks napsal: hliníkovej kufr z OBI v akci stál 1220, kč
35*45*55 , vevnitř pěnová guma a na víku gumová poutka na nářadí
To jen pro inspiraci,jsou i větší
Díky, nevíte, jestli se mi do toho Meade ETX 90 PE vejde? Těch cca 1300 bych za to dal. Ale přes 3 tis. za originál mi přijd emoc.
Duk

Kufřík

Příspěvek od Duk »

psal napsal:

Poradíte mi, jestli do největšího z těch kufříků dám Meade ETX90PE? Případně kde a za kolik vhodný kufřík kouput? Neodkazujte mě prosím na Meade originál. Hledám levnější řešení. Děkuji.

Neznám rozměry ETX
Délka - průměr tubusu ???
JakubS8

Kufřík

Příspěvek od JakubS8 »

www.oehling.cz

mají tam spoustu kufříků a v ceně je i pěnová výpň, která se dá "trhat" jak kdo potřebuje....

viz. batohy a brašny - hliníkový kufr dorr
psal

Kufřík

Příspěvek od psal »

JakubS8 napsal: www.oehling.cz

mají tam spoustu kufříků a v ceně je i pěnová výpň, která se dá "trhat" jak kdo potřebuje....

viz. batohy a brašny - hliníkový kufr dorr
díky za inspiraci, rozměr originálu je
18.75" x 16.5" x 8.25"
tedy
cca 47 x 42 x 21 cm,, s poštovným je to o dost víc, než jsem čekal. Cena v OBI (viz výše, sám jsem tam nebyl) se mi líbila, a stačil by mi i menší kufřík, než je psaný :-)
JakubS8

Kufřík

Příspěvek od JakubS8 »

Pozor. Mrkni na to znovu. Prodávají od toho nejmenšího co je vyobrazen na obrázku - musíš jejich server pořádně "prošmejdit". kvalita oproti kufru z OBi je nesrovnatelná (to nepoznáš bohužel z obrázku - chápu). A hlavně - uvnitř je molitanová výstelka, takže ti tam vše nebude lítat jak "lump v palírně".
P.S: Jinými slovy: laciné = dvakrát placené..... :-/
psal

Kufřík

Příspěvek od psal »

JakubS8 napsal: Pozor. Mrkni na to znovu. Prodávají od toho nejmenšího co je vyobrazen na obrázku - musíš jejich server pořádně "prošmejdit". kvalita oproti kufru z OBi je nesrovnatelná (to nepoznáš bohužel z obrázku - chápu). A hlavně - uvnitř je molitanová výstelka, takže ti tam vše nebude lítat jak "lump v palírně".
P.S: Jinými slovy: laciné = dvakrát placené..... :-/Díky, koupil jsem u Oehlingů ten největší.
A jinak se omlouvám pokud jsem rušil vlákno, bylo to o koupi kufru a já se také ptal na koupi kufru. Do prodeje bych se tak nikomu netlačil.
Odpovědět