Pointační kabel EQ-6 - QHY5
Klasika - šestižilový kabel. Je to drobnost, ale nemám potřebné vybavení abych si to nacvakal sám.. Nabídněte. Díky.. 
N300, Vixen R200SS, Takahashi FSQ86 a FC60, FMA180, EQ-HD-II a III, ASI294M, ASI2600M, ASI120MM, 2x AsiAir
Pokud jej nekdo budete krimpovat, z mekkeho dratu (mam z klasickeho UTP kabelu a ten je tuhy i v lete) rad se k poptavce pripojim. Jakoukoliv rozumnou cenu vcetne postovneho akceptuji, delka 2m.
dekuji,
dekuji,
Pavel Vabrousek
tak jsem taky vahal, zda se hned nepridat (kdyz jsem byl druhy, kdo vlakno cetl), ale ted uz tedy nevaham. Mel bych stejne prani jako Vabra, tj. maximalni delka 2m (klidne 1.5m nebo i jen metr dvacet, je zbytecne mit dlouhy kabel zamotany kolem montaze). Cenu akceptuji a rovnou objednavam 2 ks pokud se toho tedy nekdo ujme.
- biker.fm
- Věk: 58
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja bych to snad i mohl nacvaknout a nejaky ten UTP kabel z lanek (je to ten mekci kablik, ne ten tvrdy) , jen schema zapojeni potrebuji. Kdo ma zajem, at mi posle SZ s adresou a pozadovanou delkou.
Ted si tak uvedomuji, mozna bych na to mohl pouzit i nejaky ten "placaty" vicezilovy kablik co je z lanek.
Ted si tak uvedomuji, mozna bych na to mohl pouzit i nejaky ten "placaty" vicezilovy kablik co je z lanek.
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Ten placaty z lanek by byl prima.
Jinak zapojeni je 1:1, kdyz dam ty dve kosticky vedle sebe tak jdou barvy dratku stejne (nic se tam nekrizi ani neprohazuje)
Konihlav ma recht 2m je zbytecne moc dlouhe. Svoji objednavku poslu SZ. Pokud posles cislo uctu a cenu zaplitim klidne predem at usetrime za priadnou dobirku...
Jinak zapojeni je 1:1, kdyz dam ty dve kosticky vedle sebe tak jdou barvy dratku stejne (nic se tam nekrizi ani neprohazuje)
Konihlav ma recht 2m je zbytecne moc dlouhe. Svoji objednavku poslu SZ. Pokud posles cislo uctu a cenu zaplitim klidne predem at usetrime za priadnou dobirku...
Pavel Vabrousek
Mna stal meter kabla aj s koncovkami 20 Sk (kamarat mi to nakrimpoval zadarmo
)
Staci skocit do najblizsieho radioamatera, pripadne kvoli koncovkam, ktore tam nemusia mat (tusim su to RJ11) este do nejakeho PC obchodu.
Staci skocit do najblizsieho radioamatera, pripadne kvoli koncovkam, ktore tam nemusia mat (tusim su to RJ11) este do nejakeho PC obchodu.
http://astrofotografia.sk/
SW Newton 203/1000, SW ED 80, refr. 102/500, tr. 10x50, EQ-6 Syntrek, EQ-5M, Canon EOS 350D mod., Philips SPC900NC, QHY-5, Olympus C-760 UZ, clip CLS, okuláre 25, 10 (SW Plossl) a 5, 9mm (SW Planetary Pl.)
SW Newton 203/1000, SW ED 80, refr. 102/500, tr. 10x50, EQ-6 Syntrek, EQ-5M, Canon EOS 350D mod., Philips SPC900NC, QHY-5, Olympus C-760 UZ, clip CLS, okuláre 25, 10 (SW Plossl) a 5, 9mm (SW Planetary Pl.)