ročenka2009
ročenka2009
Ahoj
nevíte někdo o nějaké prodejně kde bych sehnal Hvězdářskou ročenku 2009 a zároven Raketoplány - příběh kosmických korábů od P.Kubaly?Jde mi o to abych to nemusel objednávat ze dvou obchodů,a platit poště dvakrát stovku za poštovný.Kdyby měl někdo typ tak sem sním.Děkuju
nevíte někdo o nějaké prodejně kde bych sehnal Hvězdářskou ročenku 2009 a zároven Raketoplány - příběh kosmických korábů od P.Kubaly?Jde mi o to abych to nemusel objednávat ze dvou obchodů,a platit poště dvakrát stovku za poštovný.Kdyby měl někdo typ tak sem sním.Děkuju
49°43'9" N&&15°46'14" E
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
- marshalx
- Věk: 45
- Kontaktovat uživatele:
ročenka2009
Zkus si ty knihy objednat ve svém kamenném knihkupectví. Já to tak udělal.
Celestron XLT Newton 150/750mm / CG-4 s pohonem / Hyperion 25, 17, 8, 5 / UHC profi Astronomik / GSO moon filtr / Solar filtr
ročenka2009
Hvězdářskou ročenku zkus po různých hvězdárnách, ale jak jsem se dozvěděl, zřejmě byl pro letošek nižší náklad nebo větší zájem (že by ta cena ::))
ročenka2009
Dalekohledy Matoušek. ;D
Ročenku mám už měsíc. Při objednávání přes Hvězdárnu a Planetárium Praha bylo v minulých letech dost těsno...
Ročenku mám už měsíc. Při objednávání přes Hvězdárnu a Planetárium Praha bylo v minulých letech dost těsno...
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
ročenka2009
To je pravda.Já telefonicky objednával začátkem prosince u HaP Praha a nic.Teď během tří dnů by mně měla dorazit od p.Matouška.
refr. 70/700 mm,tri 10 x 50,SW 200/1000 mm,ASI 120 mc,ASI 224 mc,ASI 294 mc , C11" 280/2800 mm
https://www.youtube.com/channel/UCIRCDX ... a2rTCn8vKg
https://www.youtube.com/channel/UCIRCDX ... a2rTCn8vKg
ročenka2009
Já ju každý rok kupuju v Academii na Václaváku.
ahoj
Petr
ahoj
Petr
LightBridge 12 palců; Vixen VMC 110L; triedr 10x50; okuláry Pan 24mm, Hyperion 17mm, SW Planetary 7mm; filtr Astronomik UHC-E; Atik 16IC; stativ Celestron s Alt-Az hlavicí; HEQ5 Pro
ročenka2009
Kupuji několik let poštou v HaP Praha. Trvá to vždy takřka měsíc. Cena 100 Kč se drží již několik let a proti Academii je skoro o 50 Kč levnější. Jelikož objednávám vždy 4 ks, sejdeme se kvůli distribuci v restauraci a dáme si "zdarma" několi piv ;D
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
ročenka2009
MilAN napsal: Kupuji několik let poštou v HaP Praha. Trvá to vždy takřka měsíc. Cena 100 Kč se drží již několik let a proti Academii je skoro o 50 Kč levnější. Jelikož objednávám vždy 4 ks, sejdeme se kvůli distribuci v restauraci a dáme si "zdarma" několi piv ;DTý brďo, já za ňu dal 150. A dřív byla ještě dražší.
ahoj
Petr
ahoj
Petr
LightBridge 12 palců; Vixen VMC 110L; triedr 10x50; okuláry Pan 24mm, Hyperion 17mm, SW Planetary 7mm; filtr Astronomik UHC-E; Atik 16IC; stativ Celestron s Alt-Az hlavicí; HEQ5 Pro
ročenka2009
Dříve jsem ročenku kupovala v obchodě Academia na Vác.nám. v Praze, ale již několik let ji též objednávám od HaP Praha. Každý rok to bylo bez problémů, až teď. V listopadu jsem si ji objednala tel. v HaP, když do tří týdnů nic nepřišlo, telefonavala jsem opět, paní co vyřizuje zasílání mi sdělila, že tam objednávku nemá, tak si ji znovu napsala a slíbila, že do týdne ročenku určitě odešle. Po 14 dnech se stále nic nedělo a tak jsem objednávku opět urgovala, paní sdělila, že zásilku již odeslala před týdnem a chybu svalovala na Českou poštu. Na poště nic nenašli a tak následovalo opět několik telefonátů do Planetária Praha kde jsem pani žádala o sdělení podacího čísla, aby se zásilka na České poště vypátrala - stále ujištovala že ročenku již poslala a podací číslo mi nesdělila a později se nechala zapírat. Po týdnu mě čekalo překvapení - ročenka přišla, byla vyfakturována a odeslána tři dny po mých posledních telefonátech /České poště doručení trvalo dva dny/. Po několika urgencích jse se ročenky nakonec dočkala, ale někteří to štěstí neměli.
ročenka2009
Pracuji v Brně a nemám ho tak daleko,takže si ji vždy koupím na hvězdarně(130kč)a ušetřím za poštovné.Jinde v Brně jsem na ni nenarazil,ale můžete mi dát typ kde ještě v Brně,dík.
Dobson SW 250/1200, N 150/750, ED80/600 na AZ-4, TELE VUE Paracorr, Panoptic 24mm 68°, Nagler 13,9,7,5, 3.5mm 82°, SW Planetary 8,7,6,5,4mm UWA-58°, 2"SW/SWA 38mm 70°, Celestron 15x70, UHC Lumicon, UHC-S BDP, CLS Astronomik, 2x Polarizační BDP
ročenka2009
Jo já jí taky vždy objednával u p.Matouška,takže zítra tam zavolám a uvidíme.Šlo mi o to objednat obě dvě knížky od stejného prodejce kvůli tomu poštovnému.
pro-marshalx:(Zkus si ty knihy objednat ve svém kamenném knihkupectví. Já to tak udělal.)
Jo to jsem zkoušel na podzim s knížkou Fotografujeme noční oblohu ,a po 14 dnech jsem si ji objednal přímo z nakladatelství.Každý tři dny mi prodavač říkal že nepřišla ???
pro-marshalx:(Zkus si ty knihy objednat ve svém kamenném knihkupectví. Já to tak udělal.)
Jo to jsem zkoušel na podzim s knížkou Fotografujeme noční oblohu ,a po 14 dnech jsem si ji objednal přímo z nakladatelství.Každý tři dny mi prodavač říkal že nepřišla ???
49°43'9" N&&15°46'14" E
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
ročenka2009
Na pražské petřínské hvězdárně ji stále mají za 100,- Kč.
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
ročenka2009
Aby byla informace o HR kompletní, ze zápisu České astronomické společnosti :
8 ) „Inzerát“ ve Hvězdářské ročence 2009
VV na četná upozornění členů a dalších osob a institucí, kteří a které se cítí být dotčeni, projednal otištění sdělení Jaromíra Holubce v HR 2009, které napadá Českou astronomickou společnost. VV odešle vydavatelům ročenky (HaP Praha a AsÚ AV ČR) námitku. (Poznámka o aktuálním stavu ke dni vydání tohoto zápisu: AsÚ AV ČR se při jednání s předsedkyní ČAS a na svém webu www.asu.cas.cz od otištění distancoval.)
VV na četná upozornění členů a dalších osob a institucí, kteří a které se cítí být dotčeni, projednal otištění sdělení Jaromíra Holubce v HR 2009, které napadá Českou astronomickou společnost. VV odešle vydavatelům ročenky (HaP Praha a AsÚ AV ČR) námitku. (Poznámka o aktuálním stavu ke dni vydání tohoto zápisu: AsÚ AV ČR se při jednání s předsedkyní ČAS a na svém webu www.asu.cas.cz od otištění distancoval.)
ročenka2009
Psion napsal: Aby byla informace o HR kompletní, ze zápisu České astronomické společnosti :
ZDE:
http://www.asu.cas.cz/news/66_stanovisk ... ence-2009/
je vyjádření AsÚ AV ČR k HR 2009.
V. K.
ZDE:
http://www.asu.cas.cz/news/66_stanovisk ... ence-2009/
je vyjádření AsÚ AV ČR k HR 2009.
V. K.