Jak to myslíš, : nejde jen o fotografii ? Konihlav přeci tvoří právě FOTOGALERII
No, myslím si, že všechno souvisí se vším a ta fotogalerie bude o fotkách astronomických a budou ji sledovat jak amatéři, tak profesionálové, ale i naprostí laici. Poto by podle mě mohla být mírně poučná i v jiných směrech, než jen v ukazování hezkých obrázků. K tomu se stejně podle mě časem dostanete. Jinak by to byla jen další stránka, betelně vytržená z kontextu a souvislostí, která by byla užitečná jen těm, co už o problematice něco málo vědí a chtějí jen fotit a nic, než fotit. A aby jsem nebyl chytanej za slovo- nebo prohlížet, nebo něco mezi... a zbytek si kdo chce, domyslí jak chce...
And piece with you.
Ale pokud se chceš zase hádat, tak jen do toho!
Jen si myslím, že užitečnější by bylo, kdybys soubor, co jsem předhodil trochu zaeditoval, a to bez keců. Máš lepší znalosti v oboru, než já, a navíc si určitě všimneš mnoha chyb.
Tak se těším na edit... ...ale pokud se chceš hádat, tak mě skončilo zkouškový a času mám celkem dost. Aspoň bude povyražení. [smiley=laugh.gif]
Jura.