WEB kamera CREATIVE LIVE
WEB kamera CREATIVE LIVE
Mam staršiu webkameru Creative live! Vista IM.Neviem či s ňou má niekto skúsenosť.Rád by som ju využil na fotografovanie v ohnisku ďalekohľadu..aj keď má len menšie rozlíšenie snímok-800x600..Nevie niekto úpravy pre dlhšie expozície??
-
Tomas Merka
WEB kamera CREATIVE LIVE
Thomas011 napsal: Mam staršiu webkameru Creative live! Vista IM.Neviem či s ňou má niekto skúsenosť.Rád by som ju využil na fotografovanie v ohnisku ďalekohľadu..aj keď má len menšie rozlíšenie snímok-800x600..Nevie niekto úpravy pre dlhšie expozície??
Sice nemam ziadke skusenosti s touto kamerou, ale vyzera ze ma CMOS senzor, co sa na pozorovanie moc nehodi. Mozno by driver vedel nastavit dlhksiu expoziciu?
Sice nemam ziadke skusenosti s touto kamerou, ale vyzera ze ma CMOS senzor, co sa na pozorovanie moc nehodi. Mozno by driver vedel nastavit dlhksiu expoziciu?
Fedora | Astronomy Project -- http://fedoraproject.org/wiki/SIGs/Astronomy&&TSC/SKY NWT 254/1200mm 10” DOBSON, skylux 70/700, triedr 10x50
WEB kamera CREATIVE LIVE
Áno je tam CMOS senzor...Ale chcem to skúsiť.. rozobratím tej webkamery nič nestratím...A driver dá max. 5sek. expozíciu.