ON-LINE astronomicky Chat

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Andy

ON-LINE astronomicky Chat

#31

Příspěvek od Andy »

Jan napsal:
To > Andy
Tvé ultimativni tvrzení mne (nemile) překvapuje a nevím na základě čeho a proč si to myslíš. Vždyť z ankety jednoznačně vyplývá, že k dnešnímu dni 11 z 15-ti členů fóra hlasuje pro CHAT. A i kdyby to byl jen a pouze jeden, i tak nemůžeš demagogicky a svévolně prohlásit "..nikdo..", neboť tím bohorovně deklasuješ oněch 11 kolegů, kteří Tvůj názor nesdílí.. Já jsem osobně hlasoval pro a mám pro to několik opodstatněných důvodů. To Tvé "..nikdo.." se mne tudíž poněkud (z 1/11-tiny) dotýká .. :-)
Bohužel nemohu souhlasit, že anketa má nějakou vypovídající hodnotu. Pokud budu chtít, přidám tam během 20 minut 10 hlasů pro ne. Tím chci říct, že je to anonymní anketa, kde výsledek je velmi sporný.
Omlouvám se za výraz nikdo, ale ze 750 uživatelů je 11 skoro statistická chyba.
Již se tady pokud vím objevil odkaz na CHAT a co jsem četl byli tam dohromady asi 4 lidi první den a pak to zaniklo. Nemuselo se nic instalovat, stačilo tam jenom jít. Za poslední týden sem chodí na pár minut hodně lidí, ale na CHAT nemá evidentně nikdo čas. Pokud by byl CHAT integrován přímo do fora pak by se foru odlehčilo ve spoustě temat, ale tuhle verzi asi nikdo neudělá. Ale když se podívate na příspěvky z poslední doby - tak to je chat jako vyšitý (pokud to není přímo spam )
Andy

ON-LINE astronomicky Chat

#32

Příspěvek od Andy »

Abychom se nedohadovali ale viděli reálně výsledek.
http://x2.xchat.centrum.cz/~guest~/modc ... 825&cid=16
Zde je místnost Astronomie na Xchatu kam může jít kdokoli bez přihlašování nebo s přihlášením, jak chce. Stačí kliknout na odkaz. Pokud zde bude každý den diskutovat víc jak 5 lidí najednou, hluboce se všem omluvím, že jsem neměl pravdu.
Andy

ON-LINE astronomicky Chat

#33

Příspěvek od Andy »

Teď jsem se pousmál. Na výše avizovaném CHATu jsou všichni možní lidé, jenom ne z astrofora ;D ;D
Odpovědět