Hlava HEQ5 Synscan, TS triplet 80/480 a přísl. - PRODÁNO
Hlava HEQ5 Synscan, TS triplet 80/480 a přísl. - PRODÁNO
Přeuspořádala jsem zas ty svoje astrokrámy a pouštím znovu do světa:
1) Hlavu montáže HEQ5 Synscan – starší verze koupená tady na bazaru, má už něco za sebou, takže známky opotřebení (na závažích a na exponovaných částech hlavy se místy trochu loupe barva, ale tragické to není, běžná „patina“). Jinak ale funguje, jak má. Foto na SZ. Cena: 9.000,- Kč.
Pokud by někdo z vážných zájemců uvítal spíš kompletní řešení, mohu k hlavě přidat i stativ EQ6 s adaptérem na HEQ5 Geoptik. Tyhle součásti jsou téměř nové a v terénu jsem to měla jen párkrát, takže cenu za komplet bych viděla tak na 12.500,- Kč.
2) TS Triplet 80/480 – skla FPL53. Pozor, je to jiná verze než ta, která je aktuálně v nabídce TS! (tahle je s patkou Vixen, ne s upínacími kruhy). Jsem 2. majitel. Jen běžné známky používání (trochu odřená patka), ale vzhledem k tomu, že optika už není v úplně super excelentní kondici, navrhuji cenu 12.500,- Kč. V případě zájmu prodám i s dvoupalcovým rovnačem TS Photoline 0,79. Cena za komplet: 16.000,- Kč.
Foto příp. zájemcům opět na SZ.
1) Hlavu montáže HEQ5 Synscan – starší verze koupená tady na bazaru, má už něco za sebou, takže známky opotřebení (na závažích a na exponovaných částech hlavy se místy trochu loupe barva, ale tragické to není, běžná „patina“). Jinak ale funguje, jak má. Foto na SZ. Cena: 9.000,- Kč.
Pokud by někdo z vážných zájemců uvítal spíš kompletní řešení, mohu k hlavě přidat i stativ EQ6 s adaptérem na HEQ5 Geoptik. Tyhle součásti jsou téměř nové a v terénu jsem to měla jen párkrát, takže cenu za komplet bych viděla tak na 12.500,- Kč.
2) TS Triplet 80/480 – skla FPL53. Pozor, je to jiná verze než ta, která je aktuálně v nabídce TS! (tahle je s patkou Vixen, ne s upínacími kruhy). Jsem 2. majitel. Jen běžné známky používání (trochu odřená patka), ale vzhledem k tomu, že optika už není v úplně super excelentní kondici, navrhuji cenu 12.500,- Kč. V případě zájmu prodám i s dvoupalcovým rovnačem TS Photoline 0,79. Cena za komplet: 16.000,- Kč.
Foto příp. zájemcům opět na SZ.
Re: Hlava HEQ5 Synscan, TS triplet 80/480 a přísl.
Měl bych zájem o HEQ5, viz SZ
Rob
Rob
refraktor Meade, dobson Drbohlav
ad 1) PRODÁNO
ad 2) k dispozici rovnač pole TS Photoline 0,79
ad 2) k dispozici rovnač pole TS Photoline 0,79
aktualizace:
ad 1) PRODÁNO
ad 2) rovnač REZERVOVÁN
ad 1) PRODÁNO
ad 2) rovnač REZERVOVÁN
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Mal by som záujem o ten statív EQ6 a adaptér Geoptik, ak je to ešte aktuálnealfirin píše: Pokud by někdo z vážných zájemců uvítal spíš kompletní řešení, mohu k hlavě přidat i stativ EQ6 s adaptérem na HEQ5 Geoptik. Tyhle součásti jsou téměř nové a v terénu jsem to měla jen párkrát, takže cenu za komplet bych viděla tak na 12.500,- Kč.
Je mi líto, st. EQ6 i Geoptik už mají nového majitele.
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
AKTUALIZACE:
PRODÁNO:
ad 1) Hlava montáže HEQ5 Synscan, stativ EQ6 s adaptérem Geoptik
ad 2) Rovnač TS Photoline 0,79
ZŮSTÁVÁ VOLNÉ:
TS Triplet 80/480. Nová cena: 10.500
Foto příp. zájemcům na SZ.
PRODÁNO:
ad 1) Hlava montáže HEQ5 Synscan, stativ EQ6 s adaptérem Geoptik
ad 2) Rovnač TS Photoline 0,79
ZŮSTÁVÁ VOLNÉ:
TS Triplet 80/480. Nová cena: 10.500