Prednost ma predaj paru, v pripade ze o par nebude zaujem, rozpredam aj jednotilvo.
Okulare nemaju nejake stopy pouzivania, boli cistene minimalne a iba s baared optical wonder roztok+handricka.
1. 27mm 53-deg Flattfield – slusny a masivny okular, konkretne moj je znacku orbinar a uz sa nepredava ale je to rovnaky okular ako v linku. V malej binohlave je velmi vyrazny orez pola asi na 45 stupnov. Inak je pole pocitovo ovela sirsie ako v plossly, pride my tak 58 a ie ako deklarovanych 53 stupnov. Vo vsetkych dalekohladoch je obraz osty po okraj a nedavno som skusal v prerobenom hladaciku 50mm F3.6 a prekvapivo bol obraz ostry tiez v takmer celkom poli akurat vystupna pupila boli prilis. Pokial by sa predal len jeden a nie par, tak by som si druhy nechal.
http://www.ebay.com/itm/BST-Edge-On-1-2 ... Sw3YNXYUon
45 eur/ks (90 eur/par)
2. 80-deg series 11mm (+ine ocnice) - 32e/ks (62 eur/par) - foto/popis v dalsom prispevku
3. 10mm 62-deg Celestron aspheric - ultra cheap plastik shit

4. 9 mm Orthoscopic Vixen + Celeston - 35e/kus (70 e/par) - foto/popis v dalsom prispevku
5. 9 mm 66-deg Goldline (+lepsie velke ocnice - bez black-outov) - 29eur/ks (56/par) - foto/popis v dalsom prispevku
6. 7mm 58-deg - TMB planetary klon - 30e/kus (60e /par) - foto/popis v dalsom prispevku