Ahoj, ano, je to SUPER10 čo bol súčasťou zostavy SW150x750 (objednal som už tuna z burzy lepšie okuláry, no pán sa mi už 4 dni čo som poslal platbu neozýva, tak snaď som si nenabil hubu..).Tomáš Grygarčík píše:Chtělo by to lepší pozicování - zarovnat osu čočky mobilu s osou okuláru a pohrát si s pozicí foceného objektu, aby byl primárně ve středu zorného pole okuláru a ne jak tady spíš u okraje, kde obraz výrazně trpí. To je foceno přes nějaký základní plössel?
Jedná sa o moje historicky prvé pozorovanie a zároveň prvé foto:) Zbieram holt skúsenosti. Mám na ceste dve rôzne typy holdrov na mobil z číny, napíšem sem potom krátke recenzie, či to je použitelné. Sú tam až 3x lacnejšie než rovnaké od tuzemských predajcov.
S tým pozicováním bol práve prieser - nemal som dosť miesta na balkone aby som to normálne postavil a zároveň bol už mesiac veľmi vysoko, keď som dobehol z práce. Tým pádom som sa musel dosť šeredne nakláňať z balkónu aby som mohol pozerať do okuláru, až potom ma napadlo, že som mohol pretočiť tubus v obruči Dole pripájam ešte ostatné fotky čo som tam za akrobatických podmienok nejak zvládol spraviť: