Prodám Meade SC 8 LX200 GPS

Odpovědět
PKarel

Příspěvek od PKarel »

Uvažuji o prodeji tohoto dalekohledu. Mám jej 10 let vč. příslušenství ( autostar, orig. soupravu okulárů Meade, orig.stojan, dig.kamery, adaptér pro zrcadlovku+ paralaktickou montáž+ amater.výroba sluneční clony a pod.). Vše ve velmi dobrém stavu používané jen několikrát ročně na zahradě RD, v originální krabici Meade+kufříky. Nutno vidět, jen pro náročnější kolegy. Cena dohodou. Zn. končím.
ZdendaTrebic

Příspěvek od ZdendaTrebic »

Hezký den,jaká je představa o ceně?
díky
PKarel

Příspěvek od PKarel »

Přeji dobrý den.

Tak to je přesně otázka, které jsem se bál. Řeknu to takto, když jsem to pořizoval tak mě samotný dalekohled přišel na 80 tis.Kč + cca tak do 20 tis. za všechno to následně dokoupené příslušenství ( domácí práce raději nepočítám).

Jako prodávající mám samozřejmě dojem, že vše co mám je v perfektním stavu, ale může to být jen subjektivní pocit.
Když jsem se koukal na dnešní ceny tak se v podstatě příliš nezměnily, nicméně 10 let je 10 let, takže bych to viděl tak někde kolem 60 až 70 %. To rozpětí nechávám opravdu na osobní prohlídce .

Tento dalekohled vyžaduje již trochu odborných znalostí a jak jsem uváděl, je vhodný pro spíše pokročilejšího amatéra, který si chce třeba sem tam už i něco vyfotit.

Pokud budete mít i nadále zájem můžeme si vyměnit kontakty.
PKarel

Příspěvek od PKarel »

Protože vidím větší zájem dávám e-mailový kontakt , ze kterého vám také mohu poslat na vyžádání  fotografie, případně sdělit další podklady: karelpec@gmail.com
Odpovědět