Ahoj nadšenci,
prodávám svůj dobson plnotubus, protože se mi na něj již delší dobu práší (avšak je zadeklován a v pokojové teplotě) a nějak necítím vůli na tom něco změnit. Dalekohled mám od prosince 2011, ale venku byl tak cca 20x. Zrcadla jsem nikdy nečistil, protože k tomu nebyl důvod a zmiňuji to jako pozotovn í zprávu. Fotky budu dělat buď zítra, nebo o víkendu, nemám moc volného času. K dalekohledu dávám jen redukci na větší průměr okuláru a setové plossly (10 a 25mm), samozřejmě také hledáček, veškeré krytky, montáž, madla.
Cena začíná na 6000 Kč.
Okulár baader hyperion ohnisko 13 mm, používaný na dobsonu a nemám ho od začátku, takže jen krátce. Cena 1600 Kč.
Ts planetary HR ohnisko 5 mm, cena 1100 Kč. téměř nepoužívaný.
Nabízím také baader držák foťáku za okulár, za dejme tomu 600 Kč. - byl použit pouze jednou
Taky tu mám měsíční filtr, šedý, stál 500 Kč, přidám ho jako bonus k Dobsonu.
Jsem z obce Mokrovraty u Dobříše. Okres Příbram, takže není problém Praha a okolé mojí vesničky do 50ti km se domluvit na dopravě, poštou pošlu maximálně okuláry, dobsona ne. tzn + cena pošty případně.
Tak koukejte psát, než si to rozmyslim :(
Dobson 200/1200 plnotubus pyrex. Okuláry.
momentálně jen malokuk.
Mám zájem o okulár TS Planetary HR 5mm, poslal jsem soukromou zprávu.
Petr
Petr
N 254/1200; N 130/900; R 102/500; okuláry, hvězdárnička a montáže vlastní konstrukce
Posílám soukromou zprávu
Zdravím, je Dobson ještě k dispozici?
Ahoj,
je Dobson již prodán, nebo je stále volný? Děkuji.
je Dobson již prodán, nebo je stále volný? Děkuji.