Zdar pratele,
protoze uvazuji o koupi HEQ5, nabizim k prodeji EQ5 Synscan s poslednim firmwarem. Je to presne tato:
http://www.teleskop-express.de/shop/pro ... tativ.html
Montaz ma asi 3 roky a je v prefektnim stavu. Pritlaky sneku serizene pred mesicem. K dispozici je samozrejme s dvojici zavazi, kabelem na napajeni z auta a kabelem na napajeni z baterie (ja jsem pouzival malou 12V/7,2Ah). Cenu vidim na 12 tis. Kc
V pripade dotazu jsem na SZ nebo na e-mailu.
EQ 5 Synscan - PRODÁNO
EQ 5 Synscan - PRODÁNO
na foceni: SV80 APO, WO102 GT, ASI1600MM cool, 8x50 hledacek + QHY5, hodne ruznych krouzku a udelatek
montaz: EQ6R

EQ 5 Synscan - PRODÁNO
jsem pristupny i rozumnym nabidkam na cenu.
foto zaslu na pozadani a pokud si bude chtit nekdo montaz prohlednout osobne, muzeme sa domluvit o vikendu se chystam fotit, tak to je mozne zrealizovat i venku
foto zaslu na pozadani a pokud si bude chtit nekdo montaz prohlednout osobne, muzeme sa domluvit o vikendu se chystam fotit, tak to je mozne zrealizovat i venku
na foceni: SV80 APO, WO102 GT, ASI1600MM cool, 8x50 hledacek + QHY5, hodne ruznych krouzku a udelatek

EQ 5 Synscan - PRODÁNO
jeste jsem zapomel aktualizovat cenu: 11 000 Kc

EQ 5 Synscan - PRODÁNO
rezervace

EQ 5 Synscan - PRODÁNO
Rezervace zrusena. Montaz je opet k dispozici.
Pridam jeste kabel k propojeni montaze a pc
Cena montaze a prislusenstvi je 11 000 Kc.
Pridam jeste kabel k propojeni montaze a pc
Cena montaze a prislusenstvi je 11 000 Kc.

EQ 5 Synscan - PRODÁNO
Konec