Už připravujeme další astronomicko-kosmonautické tábory. Loni a předloni jsme měli po jednom táboře, letos to chci rozdělit na nováčky a pokročilé.
Možná, že se tu najde někdo, koho by oslovila myšlenka být na táboře jako vedoucí a uplatnit tak svůj koníček. Zhruba půlka programu je věnována kosmonautice a druhá astronomii + hry. Snažíme se vyhnout klasickým přednáškám a dělat co nejvíc věcí interaktivně a formou her a pozorování.
Zájem o astronomické tábory (alespoň z našich zkušeností) je, ale bereme tak 20 dětí většinou od 11 let, aby byla pohoda.
Pokud toto někoho oslovilo, měl by to samozřejmě být někdo, komu nevadí (jak říká Pitkin) "malé děti, staří lidé, rostliny a zvířata." ;D
Předávání dalším generacím, vedoucí na táborech
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Hola hola,
vypadá to, že mi vypadne jeden vedoucí na astronomii na astronomicko-kosmonautickém táboře. Tábor se koná na konci srpna. Tak kdyby měl někdo zájem...
vypadá to, že mi vypadne jeden vedoucí na astronomii na astronomicko-kosmonautickém táboře. Tábor se koná na konci srpna. Tak kdyby měl někdo zájem...
Ne že bych se hlásil, ale kromě KDY, by bylo dobré uvést také KDE, třeba se tak někdo líp chytne (takto asi víc lidí jako já vůbec netuší, jestli je to u Prahy, v Brně, nebo v Zimbabwe :) ).
SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že je to jedno, protože když chce někdo jet na tábor (nebo na jakoukoliv akci), tak prostě jede kvůli táboru (nebo kvůli té akci), ne kvůli tomu, kde to je (cestu má stejně proplacenou).
Ale jinak jsou to Říčky v Orlických horách, na pozorování výborné místo, světlo trochu ruší jen u západního obzoru.
Ale jinak jsou to Říčky v Orlických horách, na pozorování výborné místo, světlo trochu ruší jen u západního obzoru.
Poslal jsem SZ ohledne volneho mista.
Astronom v ESO a Durhamu - Galaxy evolution. Dobson SW 250/1200