Obecně k moderátorům
Obecně k moderátorům
pocuvajte nechcem aby ste si mysleli ze sem zo slovenska chodia len sami ony, tak tu nebudem pominat najvyzsieho. ale prosim moderatorov, ked doriesia svoje problemy aby skusili opravit nazov temy: Baafer Hyperion ZOOM click diq.
ked to hlada clovek normalne tak mu to nechce najst.
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
pocuvajte nechcem aby ste si mysleli ze sem zo slovenska chodia len sami ony, tak tu nebudem pominat najvyzsieho. ale prosim moderatorov, ked doriesia svoje problemy aby skusili opravit nazov temy: Baafer Hyperion ZOOM click diq.
opraveno
opraveno

http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Prosím moderátory, když smažete příspěvky, klidně zbytečné, o ničem, v jakékoliv pitomé diskusi, podepište se. Tento způsob, kdy prostě zmizí kus vlákna, se mně zdá býti dost nešťastným.
Obecně k moderátorům
Tady by to řešil nějaký odpadkový koš se smazanými příspěvky, přístupný pouze pro zaregistrované. Stejně jako lze vyhrabat z koše ať už počítačového či z klasiky něco co neprošlo...Ono čovek nikdy neví. Ale je to z nějakých, pro mě nepochopitelných důvodů, asi problém, takový někde dole pod čarou "košík/meziúložiště" že zřídit...
P.S. Když ne, tak možná to chce archivovat své příspěvky a od jiných si vyžádat, ale je to už škrabání se pravou rukou za levým uchem..
Ups. :-[ ;D
P.S.2 Teda asi mám něco jiného na srdci než kolega Karell..
Mi je šumák kdo to maže, spíš kde to najdu..
P.S. Když ne, tak možná to chce archivovat své příspěvky a od jiných si vyžádat, ale je to už škrabání se pravou rukou za levým uchem..
Ups. :-[ ;D
P.S.2 Teda asi mám něco jiného na srdci než kolega Karell..
Mi je šumák kdo to maže, spíš kde to najdu..

Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Obecně k moderátorům
No, tak ti nevím "Karle", ale když tu kritizuju nějakého potentáta že moderátora a jen to dopíšu je to smazané, toš už kua kam to mám napsat????
>:(
P.S. Mazat umí každý, ale to pak není moderátor.. :-[
>:(
P.S. Mazat umí každý, ale to pak není moderátor.. :-[
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
- Honza Ebr (honza42)
Obecně k moderátorům
Ty ale nikoho nekritizuješ. Píšeš blbosti, nadáváš a vkládáš nesmyslný obrázky. Na to tady neni nikdo zvědavej, smiš se s tim.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
Obecně k moderátorům
Respektujte prosím elementární pravidla slušného chování. Diskutující přirozeně spolu mohou nesouhlasit, je to koření každé diskuse. Vzájemné napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nejsou vítány subjektivní soudy nad jednou konkrétní osobou nebo skupinou osob. Vyvarujte se prosím i slovních narážek na druhé, přímých i nepřímých (toto platí i vůči nečlenům fóra!).
Neprovokujte a ani zbytečně neodpovídejte na provokující příspěvky. V případě jejich výskytu použijte nejlépe funkci "Upozornit moderátora".
Aha, toš to ja..
Neprovokujte a ani zbytečně neodpovídejte na provokující příspěvky. V případě jejich výskytu použijte nejlépe funkci "Upozornit moderátora".
Aha, toš to ja..

Obecně k moderátorům
Na to tady neni nikdo zvědavej, smiš se s tim. "Stát, to jsem já" - to říkal už Ludvík XIV...
Vážně-chápu složitou roli moderátorů, ale přece jen to chce více nadhledu a méně osobních sympatií či antipatií...
Vážně-chápu složitou roli moderátorů, ale přece jen to chce více nadhledu a méně osobních sympatií či antipatií...
- Honza Ebr (honza42)
Obecně k moderátorům
Všechno má svoje meze. Pokud ale někdo opakovaně použivá vulgarizmy a vkládá do témat náhodné nesmysly a pokud to dělá už několik let, tak já prostě nevidim důvod, proč bych měl kolem něj chodit v rukavičkách. Moderátoři tu nejsou od toho, aby sebou nechali vytírat podlahu.
Já věřim toho, že u Stani jsou to vždycky přechodná období a většinu času sem zase bude psát normální, mírně expresivní, ale astornomicky nadšené příspěvky, ale to prostě neznamená, že mu tady kvůli tomu musíme tolerovat cokoliv.
Na to, že se pak dočkám "moudrých" příspěvků o tom, jaká je to despocie, už jsem si zvyknul. Když vás to baví ...
Já věřim toho, že u Stani jsou to vždycky přechodná období a většinu času sem zase bude psát normální, mírně expresivní, ale astornomicky nadšené příspěvky, ale to prostě neznamená, že mu tady kvůli tomu musíme tolerovat cokoliv.
Na to, že se pak dočkám "moudrých" příspěvků o tom, jaká je to despocie, už jsem si zvyknul. Když vás to baví ...
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
Obecně k moderátorům
Sem byl nalitý jak váza..Ups.. :-[
Akurát nevim, zda sem měl 10 x12° nebo 12 x 10 °... :-/
Akurát nevim, zda sem měl 10 x12° nebo 12 x 10 °... :-/
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Sem byl nalitý jak váza..Ups.. :-[
Akurát nevim, zda sem měl 10 x12° nebo 12 x 10 °... :-/Včera jsi opravdu uletěl, ale dneska si to zachránil.. to že u piv neplatí příliš ono reciproční pravidlo pro násobení mě odrovnalo
Akurát nevim, zda sem měl 10 x12° nebo 12 x 10 °... :-/Včera jsi opravdu uletěl, ale dneska si to zachránil.. to že u piv neplatí příliš ono reciproční pravidlo pro násobení mě odrovnalo

Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Ty bys měl mít u PC detektor alkoholu ;) Nejdřív dejchnout, a pak podle výsledku pustit nebo nepustit na AF ;D
Kdo to tady má pak čistit...
Kdo to tady má pak čistit...
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Obecně k moderátorům
Ty bys měl mít u PC detektor alkoholu ;) Nejdřív dejchnout, a pak podle výsledku pustit nebo nepustit na AF ;D
Kdo to tady má pak čistit...OT:
No já bych ten detektor zapojil k PC rovnou v automatickém módu - se vzrůstajícími promile by postupně omezoval aplikace. Nakonec by zůstali povolené jen samotné Widle, protože ty se fakt za střízliva používat nedají...
Kdo to tady má pak čistit...OT:
No já bych ten detektor zapojil k PC rovnou v automatickém módu - se vzrůstajícími promile by postupně omezoval aplikace. Nakonec by zůstali povolené jen samotné Widle, protože ty se fakt za střízliva používat nedají...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Obecně k moderátorům
Uz sa tu zase maze co sa nepaci moderatorom
to su pomery, napisem inokedy, neviem preco nemozem ako iny ako ty mozes
servus
Aj tak si ho obesil hore ako som chcel ja a Laco, dobre si urobil dakujem
to su pomery, napisem inokedy, neviem preco nemozem ako iny ako ty mozes
servus
Aj tak si ho obesil hore ako som chcel ja a Laco, dobre si urobil dakujem
- Honza Ebr (honza42)
Obecně k moderátorům
Uz sa tu zase maze co sa nepaci moderatorom
Přesně tak. Kdybychom cíleně mazali, co se nám líbí, to by bylo divný, ne?
Ale vážně, kdo jako jste? Založíte si účet jenom proto, abyste prudil ve vlákně o ATC? Ve vašem příspěvku nebylo vůbec nic k tématu. Běžte si podobný výlevy psát na vlastní web, tady o to nikdo nestojí.
Přesně tak. Kdybychom cíleně mazali, co se nám líbí, to by bylo divný, ne?

Ale vážně, kdo jako jste? Založíte si účet jenom proto, abyste prudil ve vlákně o ATC? Ve vašem příspěvku nebylo vůbec nic k tématu. Běžte si podobný výlevy psát na vlastní web, tady o to nikdo nestojí.