Jak na zvědavá zvířata?
Jak na zvědavá zvířata?
Taky se divím - astronom a bojí se sám v noci...
Jak na zvědavá zvířata?

Jak na zvědavá zvířata?
Strčíme je do pračky?
/Nebo jak zněla otázka/
;D
/Nebo jak zněla otázka/
;D
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Jak na zvědavá zvířata?
Mě se osvědčilo obyčejné rádio. Stačí kapesní a nemusí být vůbec nahlas. Zvířata mě pak obcházejí obloukem.
Dob 10", malokuky (3",4",5", 6"), SC 6" ,a nějaká drobotina.
Jak na zvědavá zvířata?
. Strach má každé zvíře, je to součásti jeho obrany, zvýší se hladina adrenalinu a srdce silně bije, je připraven bojovat nebu utéci. I tygr, slon, lev utíká.
I člověk
I člověk

lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Jak na zvědavá zvířata?
Vcera jsem po dojezdu na Konojedy okolo 20h, vyhnal pekne velke prasatko se spoustou kamaradu Pockal jsem asi 5min nez utecou a pak se uz do meho odjezdu cca 02h neobjevilo ani jedno....vetsina zvirat radsi utece, problem nastava vetsinou jen, kdyz brani mlade.
Jak na zvědavá zvířata?
Napadla ma príhoda, keď kolegovia, geodeti, boli merať niekde pri Kežmarku lesy. Po zotmení len tak vyliezli na ten lesnícky posed. O chvíĺu prifrčali autá z lesníkmi a mysleli si, že sú to pytliaci, po vysvetlení vytiahli fľašu a bolo po všetkom ::)
Jak na zvědavá zvířata?
lesnícky posed
Jak to vypadá?
Jak to vypadá?

Jak na zvědavá zvířata?
Necítím se býti odborníkem na posedy,ale mohl by vypadat třeba takhle ;D
Jak na zvědavá zvířata?
Taky se divím - astronom a bojí se sám v noci...
mat strach v noci je velmi dobra vec.. clovek je ostrazitejsi a bystrejsi.. nemat strach je samovrazda (a akomkolvek zivotnom pripade)..
mat strach v noci je velmi dobra vec.. clovek je ostrazitejsi a bystrejsi.. nemat strach je samovrazda (a akomkolvek zivotnom pripade)..
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Jak na zvědavá zvířata?
Myslivecký posed 

http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Jak na zvědavá zvířata?
Necítím se býti odborníkem na posedy,ale mohl by vypadat třeba takhle
Promiňte mi moje OT
Ani se mi nezdá... Toto je kazatelna. A lesnický posed není, jen myslivecký (myslivec nerovná se lesník, to je poměrně rozšířený omyl).
Promiňte mi moje OT
Ani se mi nezdá... Toto je kazatelna. A lesnický posed není, jen myslivecký (myslivec nerovná se lesník, to je poměrně rozšířený omyl).
Jak na zvědavá zvířata?
mat strach v noci je velmi dobra vec.
Zdravý strach jo, ale řešit tady pár divočáků... Jediný strach, který občas mívám je z lidí od těch může hrozit opravdové nebezpečí. Ale tady se řeší strach ze zvířátek
Zdravý strach jo, ale řešit tady pár divočáků... Jediný strach, který občas mívám je z lidí od těch může hrozit opravdové nebezpečí. Ale tady se řeší strach ze zvířátek

Jak na zvědavá zvířata?
Zvířátek se nebojím, to už spíš osazenstva nějakého toho posedu, aby si mě (třeba jsa něčím posilněn) potmě s tím prasátkem nespletl. 

triedr 10x50, SW 200/1200 DOBSON, Celestron 102/500 Wide View; okuláry setové 25 a 10; TV Nagler 12 a Panoptic 19; Pentax XF 8,5; WO SPL 6; barlow BDP Triplet 2x; Astronomik CLS
Jak na zvědavá zvířata?
O tomto problému jsem nedávno mluvil s jedním myslivcem a ten mě ujistil, že nemusím mít strach. Mají povolenou dobu odstřelu zvěře jen do setmění a pak už střílet nesmějí, takže to, že budete pod palbou opravdu nehrozí. To bych měl větší strach s pytláků, těm je jedno, kdy začnou pálit.
SW 254/1200 dobson, binokulár 20x80 UHC, okuláry: Nagler 7mm, Nagler 9mm, Nagler 13mm, Panoptic 24mm, Hyperion 5mm, Powermate 2,5x průměr 1,25“, SP 10, 25, měsíční filr, laserový kolimátor.