MaG napsal: Naše snažení to nedegraduje, protože jednak je to každého věc, jednak když víme že je to přes SLOOH, tak už víme, proč je to takové, jaké to je a na závěr nutno dodat, že třeba nedávno zveřejněná M13 od Aliena mně přesvědčila, že i u nás to jde.
P.S. takovéto pěkné foto mají k dispozici všichni uživatelé SLOOHa nebo je to tvá soukromá fotka?
(Nezní to útočně? )
To je v pohodě, nevnímám to jako útok, degradaci jsem myslel jenom v určitém smyslu. Jen jsem chtěl naznačit, že vše dělá automat, tzn. je jedno, jaký astronom je u toho, takže to ztrácí jakési umění a léta práce. Prostě koupíš příslušné zařízení, které to udělá jakmile bude mít jasno a ani se nezeptá majitele

.
Každý, kdo v tu dobu pozoroval si mohl pořídit v určitém okamžiku podobnou fotku. Já mám vyhrazený soukromý čas až příštý týden.
V takovém případě je velice zajímavé, že člověk si pořídí vlastní foto na pronajmutém zařízení, tím pádem ji může považovat za vlastní i když je pořízena na SLOOH, a může ji tak prezentovat, nebo ne, co myslíte?